Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Αμερικανοί στρατιώτες εκπαιδεύονται για σύγκρουση με Ρωσία και Κίνα χωρίς ζεστό φαΐ και εσωτερικές τουλάτες.

Άνδρες του αμερικανικού ναυτικού αναγκάστηκαν να ζήσουν και να εκπαιδευτούν κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες κατά την παραμονή της στην Αεροπορική Βάση Powidz της Πολωνίας.
Οι Αμερικανοί στρατιώτες που εκπαιδεύτηκαν στην Αεροπορική Βάση Powidz της Πολωνίας, έτυχαν «σπαρτιατικής εκπαίδευσης», καθώς δεν είχαν πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό, σε ζεστά γεύματα και σε εσωτερικές τουαλέτες, σύμφωνα με το Defence News, που επικαλείται τον συνταγματάρχη Ντον Γέιτς, διοικητή της 4ης Πτέρυγας Μάχης.Αμερικανοί στρατιώτες

Αυτές οι συνθήκες επιβλήθηκαν σκόπιμα στους στρατιώτες καθώς ο διοικητής ήθελε να τους προσφέρει μία μοναδική εμπειρία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα γυμνάσια, που θυμίζουν αυτά που επέβαλαν οι Σπαρτιάτες, χρησιμοποιήθηκαν για να προετοιμάσουν τους στρατιώτες σε μία ενδεχόμενη σύγκρουση με κάποιον από τους «αντιπάλους» όπως η Ρωσία και η Κίνα.
«Όσο περισσότερο βρωμάει εδώ, όσο περισσότερο τρώτε έτοιμα γεύματα και εξουθενώνεστε, τόσο ψηλότερο είναι το ηθικό. Είχαμε ανθρώπους στην Πολωνία που κοιμόντουσαν έξω σε αιώρες όχι επειδή έπρεπε, αλλά επειδή ήθελα να τους κάνω να νιώσουν πως είναι οι συνθήκες στο πεδίο της μάχης», είπε ο Γέιτς.
Οι στρατιώτες εκπαιδεύτηκαν επίσης στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων, όπως η συντήρηση και η επισκευή των αεροπλάνων, προκειμένου να γίνουν δημιουργικοί.
sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου