Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ηθοποιός ποζάρει με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της (photos).

Σε περίπου τρεις μήνες θα κρατάει τον γιο της αγκαλιά αλλά μέχρι τότε είπε να απολαύσει το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της. Ηθοποιός ποζάρει με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της (photos)


Η εν λόγω ηθοποιός έχει σκορπίσει την απόλυτη ευτυχία στην οικογένειά της από τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και φυσικά χαίρει της τρυφερότητας και της φροντίδας των δικών της ανθρώπων.
Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, την Αίγινα που η ίδια λατρεύει και που έχει περάσει τα πιο όμορφα καλοκαίρια της. Τώρα που περιμένει το πρώτο της παιδάκι, απολαμβάνει το ίδιο τις διακοπές της εκεί. Μάλιστα, ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της από εκεί και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποζάρει με μπικίνι και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μιας και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Δείτε παρακάτω για ποια πρόκειται...

Ο λόγος για την Φωτεινή Αθερίδου η οποία μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα αλλά και τον ευτυχή μέλλοντα παππού Θοδωρή Αθερίδη περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του μικρού τους πρίγκιπα.
Η Φωτεινή απολαμβάνει το φετινό της καλοκαίρι.

Της αρέσει να περνάει πολλή ώρα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο.

Άλλωστε στην εγκυμοσύονη της όλα βαίνουν καλώς.
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου