Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Βίντεο: H στιγμή της έντασης μεταξύ Snik και Light στα βραβεία MAD.

Σε ρόλο ειρηνοποιού ο Σάκης Ρουβάς -Ένταση σημειώθηκε στις κερκίδες των VIP.Ένα απρόοπτο σκηνικό συνέβη χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια των MAD VMA 2019 καθώς οι ράπερς Light και Snik είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό στις κερκίδες των VIP.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε πως το βραβείο για το καλύτερο Hip Hop Video πηγαίνει στον ράπερ Light. O καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του και στις δηλώσεις του υποστήριξε πως αυτός είναι ο καλύτερος ράπερ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου που με γέννησε και τον μπαμπά μου που δεν είναι εδώ και με βλέπει από εκεί πάνω. Ενώ με τιμάει αυτό εδώ το βραβείο θεωρώ πως έχε κερδίσει αυτό εδώ του καλύτερου ράπερ τα τελευταία πέντε χρόνια. Γιατί ξέρετε όλα τα ταγούδια μας απ'έξω και γιατί γεμίζουμε όλα τα μαγαζιά που παίζουμε. Έχουμε τα περισσότερα views, τους περισσότερους φανς και την περισσότερη αγ'α[η στην Ελλάδα».


Φαίνεται πώς οι δηλώσεις του αυτές δεν άρεσαν στο αντίπαλον δέος που λέγεται Snik. Για όσους τους γνωρίζουν υπάρχει μια κόντρα ανάμεσά τους καθώς και οι δύο υπηρετούν το ίδιο είδος μουσικής έχοντας ο καθένας το κοινό του.

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Καίτης Γαρμπή στη σκηνή οι δύο ράπερ διαπληκτίσθηκαν και η ένταση κράτησε κάποια δευτερόλεπτα. Η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα  χάρη και στην παρέμβαση όσων ήταν γύρω τους.  Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ήταν και ο Σάκης Ρουβάς η παρέμβαση του οποίου ήταν καταλυτική.
Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγονται και ακατάλληλες εκφράσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου