Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Ματωμένος σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα.7 συλλήψεις για το θανάσιμο τραυματισμό στο σαϊτοπόλεμο.ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ!

Σοκαρισμένη είναι απόψε η κοινωνία της Καλαμάτας από το σοβαρότατο ατύχημα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του σαϊτοπόλεμου στο βόρειο πάρκινγκ της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις εννιά μία σαΐτα έφυγε από το χέρι συμμετέχοντα και υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες τραυμάτισε έναν εικονολήπτη.
Επικράτησε αναστάτωση, ενώ ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο για να παραλάβει τον σοβαρά τραυματισμένο άνδρα.
Περισσότερη ενημέρωση σε λίγο.
***
Τραγικός ήταν ο επίλογος του φετινού σαϊτοπόλεμου, καθώς ο άτυχος εικονολήπτης, που κάλυπτε το δρώμενο, υπέκυψε στα τραύματά του.
Να σημειωθεί ότι το σημείο που έχασε τη ζωή του ο άτυχος Κ.Θ. παραμένει αποκλεισμένο, καθώς σε λίγο θα φτάσει ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας.
tharrosnews.gr

7 συλλήψεις για το θανάσιμο τραυματισμό στο σαϊτοπόλεμο. 

7 άτομα μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί για το χθεσινό θανατηφόρο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή του Κώστα Θεοδωρακάκη.
Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για 6 σαϊτολόγους ηλικίας από 22 έως 62 χρονών, καθώς και τον αρμόδιο δημοτικό σύμβουλο.
Σήμερα οι παραπάνω θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.
tharrosnews.gr

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

eikonoliptis_
Από σαΐτα που έφυγε προς το πλήθος

Τραγική κατάληξη είχε ο εικονολήπτης που τραυματίστηκε στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας.
Από σαΐτα που έφυγε προς το πλήθος, τραυματίστηκε θανάσιμα ο εικονολήπτης που κάλυπτε το έθιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, ο άντρας τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει συγκλονισμένος το απόγευμα της Κυριακής 28 Απριλίου ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος στο healthview.gr, νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο νεαρός επαγγελματίας εικονολήπης, ο οποίος ταυματίσθηκε θανάσιμα στο κεφάλι, εν ώρα εργασίας και ενώ κάλυπτε το εγκληματικό έθιμο του ρουκετοπόλεμου στην πόλη της Καλαμάτας

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου