Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Οργισμένη απάντηση της Μοιραράκη: «Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός, δεν υπάρχει πτώχευση» (Βίντεο)

Έξαλλη η Μαίρη Μοιραράκη διέψευσε σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Espresso» σύμφωνα με το οποίο ίδια έχει ήδη καταθέσει αίτηση πτώχευσης για την επιχείρησή της, ενώ, έχει βγει στον πλειστηριασμό και ένα ακίνητο ιδιοκτησίας της.


«Ως επιχειρηματίας έχω ένα θέμα με μία τράπεζα. Καταθέσαμε μια αίτηση πτώχευσης, ο πλειστηριασμός δεν έγινε ποτέ. Είχε προσδιοριστεί για τις 12 Φεβρουαρίου και ματαιώθηκε. Με την τράπεζα έχουμε έρθει σε πλήρη συμφωνία και πρέπει να σας πω μεγαλοφώνως ότι δεν υπάρχει καμία και δεν πρόκειται να βγει καμία πτωχευτική απόφαση για την επιχείρησή μου. Η δημοσιογράφος που το έγραψε όφειλε να με πάρει ένα τηλέφωνο να της δώσω όλα τα στοιχεία και μετά να γράψει αυτό το κακόβουλο άρθρο και να μη σκυλεύεται ο αγώνας μιας επιχειρηματία που έχει αρχίσει από το μηδέν μέχρι σήμερα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Μοιραράκη στην τηλεοπτική εκπομπή Happy Day του Alpha.

«Αυτός ήταν ένας επιχειρηματικός ελιγμός προκειμένου να έρθουμε σε συνεννόηση με την τράπεζα και μάλιστα επετεύχθη. Όλα ρέουν κανονικά, ματαιώνεται η πτώχευση. Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός! Ματαιώθηκε! Θα κάνω μήνυση γιατί όφειλε η δημοσιογράφος να με πάρει ένα τηλέφωνο και να με ρωτήσει. Τρελάθηκα! Έτρεχα σαν τρελή να πάρω την εφημερίδα. Είναι δυνατόν αυτά τα πράγματα;»,
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου