Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Σεισμός 4 ρίχτερ με επίκεντρο το Φαραί Αχαΐας.Tην πήρε και τη σήκωσε την καρότσα τη νταλίκας στη Γέφυρα - Κλειστό το ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο.

Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ σημειώθηκε στις 11.15 σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο 26 χλμ Νοτιο νοτιοδυτικά του Αιγίου. Το εστικακό βάθος ήταν 5 χλμ σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Πάτρα.Σεισμός 4 ρίχτερ με επίκεντρο το Φαραί Αχαΐας Αισθητός και στην Πάτρα

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ και το επίεντρο προσδιορίζεται στα 25 χλμ ανατολικά του Κάτω Μαζαρακίου.
thebest.gr

Tην πήρε και τη σήκωσε την καρότσα τη νταλίκας στη Γέφυρα - Κλειστό το ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ.

Οι ισχυροί άνεμοι που αγγίζουν τα 7 μποφόρ στον Πατραϊκό προκάλεσαν την «αποκόλληση» της καρότσας νταλίκας που διερχόταν από τη γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε πινακίδα. Αυτή την ώρα συνεργεία της γέφυρας, εξακολουθούν να προσπαθούν να απομακρύνουν από το σημείο το όχημα, ενώ στο σημείο βρίσκεται αστυνομία και πυροσβεστική. Στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία λόγω της πρόσκρουσης φορτηγού σε σήμανση της Γέφυρας.
Το φοτηγό εκινείτο στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου