Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» δήλωσε για το μέλλον του αυτό που κανείς φαν δε θέλει να ακούσει.

Στο περιοδικό MYtv μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και μεταξύ άλλων δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη διαφαινόμενη επιστροφή του "Καφέ της Χαράς" που προορίζεται πιθανότατα για τη σεζόν 2019-2020.Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» δήλωσε για το μέλλον του αυτό που κανείς φαν δε θέλει να ακούσει

Ο ηθοποιός όμως πρωταγωνιστεί ήδη στη σειρά «Πέτα την Φριτέζα» στον ΑΝΤ1  οπότε δημιουργείται το λογικό ερώτημα τι θα γίνει αν η κωμωδία πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν.
Θα προλαβαίνει ο πολυάσχολος ηθοποιός το βαρύ πρόγραμμα δύο σειρών και πώς θα χωρέσει το «Καφέ της Χαράς» με τα τόσα απαιτητικά γυρίσματαστην επαρχία; Ο ίδιος απάντησε στο ερώτημα.
Εάν τελικά γίνει το «Καφέ της Χαράς», θα είστε σε διπλό ταμπλό;
«Να υπάρχει διπλό «χτύπημα» είναι λίγο δύσκολο λόγω χρόνων και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσουμε όταν έρθει η ώρα. Στη δική μου περίπτωση, θα το συζητήσουμε σίγουρα με τον ΑΝΤ1, επειδή και οι δύο σειρές είναι του ίδιου καναλιού. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία σειρά που πάει πάρα πολύ καλά, ενώ στο «Καφέ της Χαράς» χρωστάω πολλά και, πιθανόν, να πρέπει να συμμετέχω με κάποιο τρόπο. Ίσως να έχω περιορισμένη συμμετοχή.»
dailymedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου