Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019

Διέγραψε τον Παπαχριστόπουλο ο Καμμένος.

Στη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ προχώρησε, όπως είχε προαναγγείλει, ο Πάνος Καμμένος που νωρίτερα είχε πει απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό «καταργήσατε την ομάδα των ΑΝΕΛ με πραξικοπηματικό τρόπο. Βοηθήσατε να εκτελεστώ και να μην έχω φωνή από το βήμα της Βουλής».Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Στη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ προχώρησε, όπως είχε προαναγγείλει, ο Πάνος Καμμένος που νωρίτερα είχε πει απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό «καταργήσατε την ομάδα των ΑΝΕΛ με πραξικοπηματικό τρόπο. Βοηθήσατε να εκτελεστώ και να μην έχω φωνή από το βήμα της Βουλής».
Ο κ. Καμμένος ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της Βουλής με επιστολή του.
Η διαγραφή συνεπάγεται διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ και πλέον όλοι οι βουλευτές τους θεωρούνται από σήμερα ανεξάρτητοι βουλευτές.
«Την διαγραφή Παπαχριστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα…. (Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα)», είχε αναφέρει νωρίτερα με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Από την πλευρά του ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε επιχειρήσει να απαντήσει στις κατηγορίες που έχει δεχτεί από το βήμα της Βουλής τονίζοντας ότι «δεν έχει καμία σχέση με εκτροπή» οι επιστολές που έστειλαν οι έξι βουλευτές ζητώντας να προσμετράται η ψήφος τους με αυτές των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι χθες με ομόφωνη γνωμοδότησή του το επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής είχε αναφέρει ότι οι πέντε βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα πρέπει να έχουν κομματική ομοιογένεια. Αυτό σημαίνει ότι η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ χωρίς τον κ. Παπαχριστόπουλο αυτομάτως αυτή διαλύεται.
sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου