Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Το Ισραήλ βομβαρδίζει το συριακό Νότο. SANA: Η συριακή αεράμυνα κατέρριψε όλους τους πυραύλους. H συριακή αεράμυνα κατέρριψε ισραηλινό F16. To Iσραήλ διαψεύδει.


Mια στρατιωτική πηγή ανέφερε στο SANA πως η συριακή αεράμυνα απώθησε αντίπαλους στόχους  πάνω από τη ζώνη Kiswa και τους κατέρριψε. Για αεροπορική επίθεση κατά της Συρίας από αταυτοποίητα αεροσκάφη κάνουν λόγο πολλές πηγές.

O ανταποκριτής του SANA είπε ότι η επίθεση συνεχίζεται κατά της περιοχής του Νότου  και η συριακή αεράμυνα κατέρριψε πολλούς πυραύλους. Δεν έφθασαν στους στόχους τους αναφέρει το ίδιο μέσο και καταρρίφθηκαν όλοι. ήχος αεροσκαφών αταυτοποίητων ακουγόταν πέρα από το ΝΔ τμήμα της Δαμασκού. Επιθέσεις κατά κύματα πάνω από νότο Δαμασκού. Στο  Kanaker ΝΔ της Δαμασκού καταρρίφθηκαν πύραυλοι εχθρικοί. To Al-Arabiya αναφέρει πως ισραηλινά αεροσκάφη επιτέθηκαν κατά ιρανικών στόχων στο Νότο Συρίας. Και συριακά μέσα αλλά όχι το SANA  μιλούν ως τώρα για ισραηλινή επίθεση. 

H συριακή αεράμυνα κατέρριψε ισραηλινό F16. To Iσραήλ διαψεύδει.
Μια στρατιωτική πηγή της Συρίας ανέφερε σε δήλωση της προς το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti την Παρασκευή ότι η αεράμυνα της Συρίας κατέρριψε ισραηλινό πολεμικό αεροπλάνο F-16 και τέσσερις πυραύλους.Aναφορές ότι καταρρίφθηκε δυτικά του Κanaker. Eκπρόσωπο των συριακών υπηρεσιών της ασφάλειας επικαλείται το sputnik για να μεταφέρει ότι καταρρίφθηκε ισραηλινό μαχητικό.

Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός διέψευσε αναφορές για την κατάρρευση ενός ισραηλινού πολεμικού αεροπλάνου στη Συρία.Νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης το αντιπολιτευόμενο Συριακό Παρατηρητήριο  δήλωσε ότι για πρώτη φορά σε 75 ημέρες, οι ισραηλινοί πύραυλοι στόχευαν περιοχές στη νότια Δαμασκό και στα διοικητικά σύνορα με την ύπαιθρο της Quneitra και  δήλωσε ότι ακούστηκε ήχος έντονων εκρήξεων σε περιοχές στα προάστια της πρωτεύουσας της Δαμασκού και του συριακού νότου και ότι η συριακή αεράμυνα εντατικά αντέδρασε.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου