Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Πρόκληση από βουλευτή της Χρυσής Αυγής: Στο μαθητικό συλλαλητήριο αύριο μπορεί να συμβούν πολλά.

Ομόθυμη καταδίκη των δηλώσεων του βουλευτή της ΧΑ Π.Ηλιόπουλου από τους εκπροσώπους των κομμάτων.Αποτέλεσμα εικόνας για Π.Ηλιόπουλου


Εκτροπα στο συλλαλητήριο κατά των καταλήψεων για τη Μακεδονία που είναι προγραμματισμένο να γίνει αύριο στο κέντρο της Αθήνας προανήγγειλε ουσιαστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση των εκπροσώπων των κομμάτων.
«Αύριο μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα και την ευθύνη θα έχετε εσείς. Γι’ αυτό θέλω να σας προλάβω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΧΑ.
Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, αντέδρασε μιλώντας για παραλήρημα του χρυσαυγίτη βουλευτή. «Απευθύνομαι σε όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να τοποθετηθούν απέναντι στην προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να σπείρει το εθνικιστικό φασιστικό δηλητήριο στους μαθητές των σχολείων. Πρέπει όλα τα κόμματα να αντιμετωπίσουμε από κοινού αυτό το νέο κίνδυνο και την προσπάθεια σε νέα παιδιά που ίσως παρασύρονται από τη λεγόμενη αγάπη στην πατρίδα να το δουν με διαστρεβλωμένο τρόπο» είπε η υπουργός.
Ακολούθως, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης καταδίκασε τη στάση της Χρυσής Αυγής, αλλά σημείωσε απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μπορεί να ξεχωρίζει τις καταλήψεις σε καλές και κακές.
«Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη καταδικάζουμε απερίφραστα όλα όσα λένε οι εκφραστές ακροδεξιάς στη χώρα μας και βεβαίως να μείνουν μακριά οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων από τους μαθητές και τα σχολεία. Ξέρουν οι μαθητές να αγωνίζονται για όσα θέλουν» τόνισε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Έχουμε κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο που εξελίσσεται τελευταίες ημέρες… Εισβολή της ΧΑ στα σχολεία. Οι απολογητές ναζισμού και φασισμού δεν δικαιούνται να μιλούν για πατρίδα και πατριωτισμό» σημείωσε ο Σπύρος Δανέλλης από Το Ποτάμι.

«Είναι οι ίδιοι οι πρόγονοι Χρυσής Αυγής που παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους κατακτητές και συνεργάστηκαν με ναζί για να οδηγήσουν το λαό στη φτώχεια κι εξαθλίωση» σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Δείτε βίντεο: Πρόκληση από βουλευτή της Χρυσής Αυγής: Στο μαθητικό συλλαλητήριο αύριο μπορεί να συμβούν πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου