Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Κορυφαίος στρατηγός του Ιράν: Δυνάμεις στη Συρία «αναμένουν εντολές» για την καταστροφή του Ισραήλ.

Ο Χοσέιν Σαλάμι λέει επίσης ότι η Τεχεράνη «δημιούργησε δύναμη στον Λίβανο για να πολεμήσει τον εχθρό μας από εκεί με όλη μας τη δύναμη» και να εξαλείψει το «κακό Σιωνιστικό καθεστώς».περιγραφή εικόνας

Σε πρόσφατη ομιλία του, ο αναπληρωτής διοικητής των Επαναστατικών Φρουρών του Ιράν (IRGC) καυχιόταν ότι ο «ισλαμικός στρατός στη Συρία» στα Όρη του Γκολάν αναμένει εντολές για την εξάλειψη του «κακού καθεστώτος» του Ισραήλ.
Είπε επίσης ότι η τρομοκρατική ομάδα Χεζμπολάχ που υποστηρίχθηκε από την Τεχεράνη είχε 100.000 πυραύλους που προορίζονταν για το Ισραήλ.
"Δημιουργούμε δύναμη στον Λίβανο γιατί θέλουμε να πολεμήσουμε τον εχθρό μας από εκεί με όλη μας τη δύναμη", δήλωσε. "Η Χεζμπολάχ σήμερα έχει τεράστια δύναμη επί τόπου που μπορεί από μόνη της να σπάσει το Σιωνιστικό καθεστώς. Το Σιωνιστικό καθεστώς δεν έχει στρατηγικό-αμυντικό βάθος. "
"Σήμερα έχει σχηματιστεί διεθνής ισλαμικός στρατός στη Συρία και οι φωνές των μουσουλμάνων ακούγονται κοντά στο Γκολάν", ανέφερε. "Αναμένονται εντολές, έτσι ώστε ... η εκρίζωση του κακού καθεστώτος [Ισραήλ] να προσγειωθεί και η ζωή αυτού του καθεστώτος θα τελειώσει για πάντα. Η ζωή του σιωνιστικού καθεστώτος δεν κινδύνευε ποτέ όπως τώρα ».
Ο Σαλαμί τόνισε ότι «το Σιωνιστικό καθεστώς αποτελεί απειλή ... για ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ίδρυσης αυτού του καθεστώτος. "
Εξήρε τον Αϊατολάχ Ρουόλαχ Χομεϊνί, ο οποίος ηγήθηκε της Ιρανικής επανάστασης του 1979, για να καταστήσει την καταστροφή του Ισραήλ στόχο του καθεστώτος.
Ο Χομεϊνί "διέδωσε το σκεπτικό της εξάλειψης του Ισραήλ ως μια νέα αντίληψη στον πολιτικό λόγο του κόσμου", δήλωσε ο Σαλάμι. "Από τότε, το Σιωνιστικό καθεστώς είναι φοβισμένο, παραληρητικό και ανησυχούν."
Το Ισραήλ προειδοποίησε για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες του Ιράν να εδραιωθεί στη Συρία και διεξάγει μια ήσυχη εκστρατεία για να αποτρέψει την Τεχεράνη από το να δημιουργήσει ένα νέο μέτωπο στα σύνορά του.
Το Ιράν έχει κατηγορηθεί από το Ισραήλ, τη διοίκηση Tραμπ, τη Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής για την υποστήριξη της τρομοκρατίας και της αστάθειας στην περιοχή.
Ο Σαλάμι κατηγόρησε το Ισραήλ για όλα τα προβλήματα της Μέσης Ανατολής.
"Όλα τα προβλήματα του ισλαμικού κόσμου οφείλονται στην ύπαρξη του ψευδούς, παραποιημένου, ιστορικώς ξεριζωμένου και χωρίς ταυτότητα καθεστώτος που ονομάζεται Ισραήλ", δήλωσε.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ JERUSALEM ON LINE : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου