Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Μυστική συμφωνία για την πτώση της Ιρανικής κυβέρνησης, αποκαλύπτει η Σιμπέλ Έντμοντς.Μια μυστική συμφωνία έχει ήδη πραγματοποιηθεί για την πτώση της Ιρανικής κυβέρνησης εκ των έσω μεταξύ αξιωματούχων δυτικών υπηρεσιών και υψηλόβαθμων Ιρανών στρατιωτικών, σύμφωνα με την πρώην μεταφράστρια του FBI, Σιμπέλ Έντμοντς.


Η Έντμοντς, η οποία έχει χαρακτηριστεί ”η πιο φιμωμένη γυναίκα στη νομική ιστορία των ΗΠΑ”, υποστηρίζει ότι σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές προετοιμάζεται ένα άτυπο πραξικόπημα στο Ιράν το οποίο σχεδιάστηκε από δυτικά κράτη και παρουσιάστηκε ουσιαστικά ως μοναδική επιλογή σε επιλεγμένους υψηλόβαθμους Ιρανούς στρατιωτικούς σε συναντήσεις που έγιναν στη Συρία, το Ιράκ, και το Αφγανιστάν, καθώς η άλλη επιλογή, το ”Plan A” όπως το ονομάζει, θα ήταν μια κανονική εισβολή στο Ιράν (τύπου Ιράκ) η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις των δυτικών υπηρεσιών θα είχε περίπου 3 εκατομμύρια απώλειες από την πλευρά του Ιράν. Η Έντμοντς ισχυρίζεται ότι είχε επαφή και με άτομα που παρεβρέθηκαν σε αυτές τις συναντήσεις.
Το κομμάτι του Ιρανικού στρατού που συμφώνησε σε αυτό το σχέδιο θα παρουσιαστεί στον Ιρανικό λαό ότι λειτουργεί υπό έναν πατριωτικό μανδύα για το καλό της χώρας, και γι’ αυτό θα στηρίξει την αφαίρεση της εξουσίας από την τωρινή Ιρανική κυβέρνηση. Γι’ αυτό το λόγο θα εκμεταλλευτούν τις διαδηλώσεις που γίνονται από πέρσι στο Ιράν και οφείλονται σε οικονομικούς λόγους, κάτι που ναι μεν ισχύει είναι όμως σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της δυτικής πολιτικής και των αυστηρών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στο Ιράν από τις ΗΠΑ. Έτσι στον έξω κόσμο θα φαίνεται ότι είναι μια ”Ιρανική επανάσταση” για ”δημοκρατία”, στο παρασκήνιο όμως θα στηρίζεται πλήρως από δυτικά κράτη και το ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με την Έντμοντς, η περίφημη ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση ΜΕΚ η οποία εδρεύει στην Αλβανία και συνεργάζεται φανερά με τις ΗΠΑ για την πτώση του Ιρανικού καθεστώτος, δεν είναι παρά ένα προπέτασμα καπνού κάτω απ’ το οποίο κρύβεται αυτή η πολύ μεγαλύτερη επιχείρηση, καθώς η εκτίμηση των περισσότερων ήταν ότι η ΜΕΚ θα χρησιμοποιηθεί στο Ιράν για μια εισβολή τύπου Συρίας όπως με την ISIS, σενάριο που η Έντμοντς απορρίπτει. Ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι σύμφωνα με τις πηγές της, μέσα στα κράτη που δέχτηκαν αυτό το σχέδιο βρίσκεται ακόμη και η Ρωσία, η οποία θεωρητικά είναι σύμμαχος του Ιράν.
Η Έντμοντς δημοσίευσε αυτές τις πληροφορίες στον δημοσιογραφικό οργανισμό Newsbud με ένα βίντεο στο οποίο δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμη ελληνικοί υπότιτλοι, υπάρχει όμως η δυνατότητα αγγλικών υποτίτλων. Για την εγκυρότητα, θυμίζουμε ότι η Σιμπέλ Έντμοντς ήταν η μοναδική η οποία είχε προβλέψει την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία σχεδόν ένα χρόνο πριν συμβεί (κάτι που θα δείτε και μέσα στο βίντεο), ενώ και η ίδια έχει μεγαλώσει στο Ιράν.

Θυμίζουμε επίσης ότι πριν λίγες μέρες συνελήφθη στη Γερμανία ένας Ιρανός διπλωμάτης από την Ιρανική πρεσβεία της Βιέννης ως ύποπτος για σχεδιασμό βομβιστικής επίθεσης στο τελευταίο συνέδριο της ισλαμικής οργάνωσης ΜΕΚ που έγινε στο Παρίσι.
Ενώ τα ελληνικά ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδωσαν αυτή την είδηση, κανένα δεν θεώρησε σημαντικό να μεταδώσει το γεγονός ότι εκπληκτικά υψηλόβαθμα πρώην και νυν κυβερνητικά στελέχη των ΗΠΑ και της Ευρώπης ήταν όλα συγκεντρωμένα στο Παρίσι στο ίδιο μέρος και μίλησαν στην εκδήλωση της ΜΕΚ επί χρήμασι, ανάμεσα στους οποίους:
Ο Louis Freeh, πρώην διευθυντής του FBI, ο Stephen Harper, πρώην πρωθυπουργός του Καναδά, ο Ad Melkert, ειδικός αντιπρόσωπος του ΟΗΕ, η Frances Townsend, πρώην σύμβουλος ασφαλείας και αντιτρομοκρατίας του προέδρου των ΗΠΑ, ο Pandeli Majko, νυν υπουργός διασποράς της Αλβανίας, ο Nazir Hakim, μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και αντιπολίτευσης στη Συρία, ο Eduard Lintner, πρώην υπουργός εσωτερικών της Γερμανίας, ο Giulio Terzi, πρώην υπουργός εξωτερικών της Ιταλίας, ο Jérard Deprez, πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, τωρινοί προσωπικοί συνεργάτες του Τραμπ όπως ο Rudy Giuliani, και πολλοί πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου