Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Συνοδεία των ΜΑΤ η μεταφορά σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ της Κέρκυρας.Λευκίμμη: Μικροένταση και δύο προσαγωγές!

Συνοδεία των ΜΑΤ η μεταφορά σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ της Κέρκυρας

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός από νωρίς το πρωί στο νησί της Κέρκυρας προκειμένου να ελέγξουν τις αντιδράσεις των κατοίκων της Νότιας Κέρκυρας για τη μεταφορά και εναπόθεση των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης.

Όπως μεταδίδει το Corfupress, οι άνδρες της ΕΛΑΣ έχουν αποκλείσει περιμετρικά την περιοχή, ενώ στο σημείο βρίσκεται σύσσωμη κι η ηγεσία της τοπικής αστυνομίας για το συντονισμό.
Συνολικά δεκατρείς διμοιρίες των ΜΑΤ και ισχυρή δύναμη της ΟΠΚΕ, παίρνουν μέρος στην επιχείρηση επικεφαλής της οποίας είναι ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Ιονίων Νήσων Ιωάννης Ματσούκας.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ήδη από νωρίς στους δρόμους και απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση, προκειμένου να ενισχυθεί η κινητοποίηση τους. Την ίδια ώρα κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού δημοτικού Συμβουλίου, οι κάτοικοι και οι αντιδήμαρχοι της Νότιας Κέρκυρας εξέφρασαν για ακόμη μία φορά την αντίθεσή τους για τη μεταφορά των απορριμάτων στη Νότια Κέρκυρα, λύση «αναπόφευκτη» σύμφωνα με το δήμαρχο, για την εκτόνωση του τεράστιου προβλήματος των απορριμμάτων που έχει προκύψει στο νησί, μετά και το «φρακάρισμα» από απορρίμματα του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.

liberal.gr

Λευκίμμη: Μικροένταση και δύο προσαγωγές!

Η πρώτη μικροένταση σημειώθηκε αυτή την ώρα στον Περιφερειακό της Λευκίμμης, χωρίς να πάρει έκταση. Δύο προσαγωγές, μικροτραυματισμός αστυνομικού.
Μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγο μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και κατοίκων, που είχαν ως αποτέλεσμα το μικροτραυματισμό ενός αστυνομικού.
Για τα επεισόδια έγιναν δύο προσαγωγές κατοίκων.

Δυνάμεις των ΜΑΤ τώρα στη Λευκίμμη (φωτο-video-upd) - Κι άλλες ενισχύσεις τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου