Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

«Πάγωσε» τον ΦΠΑ... για να γεμίσει την Ελλάδα μετανάστες.

Τεράστια επιτυχία. Ο Τσίπρας κατάφερε να αναστείλει την εφαρμογή του ΦΠΑ στα πέντε νησιά που φιλοξενούν hot spots με αντάλλαγμα… να γεμίσει η Ελλάδα πρόσφυγες και μετανάστες.«Πάγωσε» τον ΦΠΑ... για να γεμίσει την Ελλάδα μετανάστες

Έλεος, σταματήστε τον!!! Εμποδίστε τον να διαπραγματεύεται κρίσιμα θέματα για την Ελλάδα. Έχει γίνει η χαρά των άλλων, είναι σα να κλέβουν εκκλησία.
Κάθε φορά που πάει ο Τσίπρας σε σύνοδο Κορυφής ή σε άλλη συνάντηση με ευρωπαίους ηγέτες θα πρέπει να ψαχνόμαστε. Μας λείπει το πορτοφόλι μας; Μας λείπει κανένα νησί; Έχουμε κανένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών περισσότερο;
Θα χάσουμε και το όνομα της Κρήτης μετά από αυτό της Μακεδονίας;
Είναι τραγική η κατάσταση στην πατρίδα μας. Δεν είναι απλά προδοτική η στάση αυτής της κυβέρνησης. Η λέξη αντεθνική είναι πολύ μικρή για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει. Πρόκειται για εγκληματίες που δεν ορρωδούν προ ουδενός.
Πήραν ως δωράκι τον ΦΠΑ που είχαν πει ότι δεν θα εφάρμοζαν ποτέ σε όλα τα νησιά και τι κέρδισαν; Να δεχόμαστε χιλιάδες μετανάστες που θα συλλαμβάνονται στα σύνορα της Γερμανίας και της Αυστρίας. Να τους παίρνουμε εμείς και να προστεθούν στις 60 χιλιάδες και πλέον που μας έμειναν αμανάτι γιατί κανείς δεν τους δέχεται.
Και τι άλλο αποδεχθήκαμε; Να φτιάξουμε… εθελοντικά νέα κέντρα φιλοξενίας διότι που θα βάλουμε όλο αυτό τον κόσμο που θα έρχεται; Η Μόρια έχει μετατραπεί σε μια τραγωδία, στη Χίο γίνεται χαμός, στα άλλαhotspotsτα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατώνται και κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον, ούτε η… αριστερή ευαισθητούλα κυβέρνησή μας.
Η κυβέρνηση είναι φανερό ότι έπεσε στα τέσσερα και για το προσφυγικό, σε συνέχεια του Μακεδονικού. Παρέδωσε τα πάντα σε δύο κρίσιμα εθνικά θέματα για να πάρει ανταλλάγματα που αφορούν μόνο την πολιτική της επιβίωση.
Πλέον, ό, τι κι αν πούμε για όλους αυτούς τους άθλιους τύπους είναι λίγο.
Ας ελπίσουμε ότι όταν η ΝΔ έρθει στην εξουσία δεν θα διστάσει να τους καθίσει στο σκαμνί για τον εθνομηδενισμό τους.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου