Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Πρώτο «ρήγμα» στην κυβερνητική πλειοψηφία από τον αντιπρόεδρο της Βουλής.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να ψηφίσει την πρόταση μομφής ο Δ.Καμμένος πριν λίγο στην Βουλή.Πρώτο «ρήγμα» στην κυβερνητική πλειοψηφία από τον αντιπρόεδρο της Βουλής

Σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι, στους διαδρόμους της Βουλής, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε εξοργισμένος με τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, και ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Τι είναι αυτό το πράγμα που μας έφεραν; Αν το διαβάσετε, θα διαπιστώσετε ότι η συμφωνία είναι απαράδεκτη, απαγορεύει μέχρι και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων.
Αυτή τη συμφωνία την έκαναν ερασιτέχνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ψηφίσω αυτό το κείμενο».
Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι θα κάνει στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας, ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι όποιος ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας θα διαγραφεί από το κόμμα.
«Εγώ δεν θέλω να διαγραφώ» είπε με νόημα, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας δεν αποκλείεται να την στηρίξει.
Στο πηγαδάκι λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαιρέτησε φιλικά και θερμά τον Δημήτρη Καμμένο και τον αγκάλιασε από τον ώμο.
Να πούμε πως πριν από λίγο ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι καταψήφισε το άρθρο για τον ΕΝΦΙΑ.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου