Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

25χρονη σκοτώθηκε από ράφια που την καταπλάκωσαν!

25χρονη  έχασε τη ζωή της  το μεσημέρι του Σαββάτου σε εστιατόριο στο Στρόβολο της Κύπρου από ένα απίστευτο δυστύχημα στο εστιατόριο στο οποίο εργαζόταν.

Σύμφωνα  με το sigmalive.com η Οδύσσεια Ιακώβου, όπως ονομαζόταν η άτυχη κοπέλα,  πήγε την αποθήκη του εστιατορίου για  να φέρει ένα μπουκάλι νερό το οποίο βρισκόταν πάνω σε ένα ράφι και προσπάθησε να το κατεβάσει. Τα ράφια όμως στα οποία φυλάσσονταν νερά και ποτά υποχώρησαν και την καταπλάκωσαν!

Στην κοπέλα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά τα τραύματα που είχε υποστεί ήταν θανατηφόρα και στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διακομίσθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της,

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, γύρω στις 13.15 σήμερα, η 25χρονη υπάλληλος είχε μεταβεί σε αποθήκη που βρίσκεται εντός του εστιατορίου, ενώ σύμφωνα με αστυνομική πηγή, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, η άτυχη κοπέλα καταπλακώθηκε από μεταλλικό ράφι, ενώ επιχειρούσε να πιάσει νερό από αποθήκη του εστιατορίου. 
 
Στο συγκεκριμένο ράφι φυλάσσονταν ποτά και νερά. Στη σκηνή έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο και μέλη της Αστυνομίας.
 
Τής παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε επί τόπου καρδιογράφημα, χωρίς όμως ανταπόκριση. Ο θάνατός της Οδύσσειας επιβεβαιώθηκε αργότερα στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διακομίσθηκε.
 
Στη σκηνή διενέργησε αυτοψία ιατροδικαστής, ο οποίος απέκλεισε  το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη φέρει τραύμα στο λαιμό και ο θάνατός της φαίνεται πως ήταν ακαριαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου