Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Τα ΜΑΤ στον Πειραιά για την ομιλία Τσακαλώτου.

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στην πλατεία Κοραή, στον Πειραιά. Οπαδοί του Ολυμπιακού και κάτοικοι του Πειραιά, αντιδρώντας στην προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, σε ξενοδοχείο της περιοχής, έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο και βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

epeisodia_main01Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απώθησαν τους περίπου 100 συγκεντρωμένους, κάνοντας χρήση χημικών.epeisodia_06

Εξαιτίας της έντασης, έχει κλείσει η Ηρώων Πολυτεχνείου, ενώ υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία από το Δέλτα Φαλήρου.
epeisodia_02

Νωρίτερα, κρανοφόροι κινήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Theoxenia», όπου πρόκειται να μιλήσει κ. Τσακαλώτος, αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί.epeisodia_03

Πριν από λίγη ώρα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ, συνεπικουρούμενες από δυνλαμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, κατάφεραν και απώθησαν τους συγκεντρωμένους ακόμα πιο μακριά από το ξενοδοχείο, όπου έχει προγραμματιστεί η ομιλία του υπουργού Οικονομικών.
epeisodia_08
epeisodia_09


protothema.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου