Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Φήμες ότι η Κεντροαριστερά θα αντικαταστήσει τον Καμμένο στην κυβέρνηση.- Κίνημα Αλλαγής για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο μετά από εκλογές.

ΣΧΟΛΙΟ : Κυκλοφορούν πάρα πολλά σενάρια,και υπάρχουν πολλές πολιτικές ζυμώσεις για την επόμενη μέρα,αφού παραδώσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Εμείς θα περιμένουμε τις ξαφνικές εξελίξεις,που δεν μπορούν να προβλεφθούν και δεν υπάρχουν στα σενάρια ,τα οποία πάντα πέφτουν έξω.Το καλό είναι ότι το ΔΗΣΥ θά συνεργαστεί μόνο μετά από εκλογές,γιατί αλλαγή σύνθεσης κυβέρνησης χωρίς εκλογές θα ήταν αντισυνταγματικό.

«Όχι» σε αλλαγή συγκυβερνήτη... εν πλω! - Kυβέρνηση συνεργασίας με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, μετά από κάλπες, τονίζουν οι επιτελείς της Φώφης Γεννηματά.Κίνημα Αλλαγής για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο μετά από εκλογές

«Για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση βιάζεται». Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση απαντούν οι συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στα σενάρια για κυβέρνηση συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΣΥ, μετά από αποχώρηση του Πάνου Καμμένου.


«Έχουμε μιλήσει για συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά μετά από εκλογές, προκειμένου να αποτυπωθούν οι νέοι πολιτικοί συσχετισμοί» εξήγησαν στο protothema.gr. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αντικατάστασης των ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήμα» ξεκαθάρισαν.

Θεοδωράκης: Δεν υπάρχει πρόθυμος να αντικαταστήσει Καμμένο

«Δεν υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι στην αντιπολίτευση και δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος να αντικαταστήσει τον κ Καμμένο. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα. Δεν μας ενδιαφέρει κανένα υπουργείο με πρωθυπουργό τον κ Τσίπρα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Ποταμιού, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Λοβέρδος: Αποκλείω διεύρυνση κυβέρνησης με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Τα σενάρια συνεργασίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, απέκλεισε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο  «ΘΕΜΑ 104,6» και τον Γιάννη Πρετεντέρη:

«Σε ό,τι αφορά την διεύρυνση της κυβέρνησης με άλλα κόμματα, σε ό,τι αφορά τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Κίνημα Αλλαγής, το αποκλείω κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου