Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Καμμένος από Λάρισα: Με νέο ρόλο και περισσότερες αρμοδιότητες η 1η Στρατιά (φωτό).

Νέο ρόλο με περισσότερες αρμοδιότητες θα έχει προσεχώς η 1η Στρατιά στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των ενόπλων δυνάμεων. Αυτό προανήγγειλε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Λάρισα, για την τελετή απονομής σημαίων σε στρατιωτικούς σχηματισμούς.

Ο κ. Καμμένος έφθασε αεροπορικώς στη Λάρισα νωρίς το πρωί, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη.
Μετά το πέρας της τελετής που περιελάμβανε και δοξολογία από τον Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιγνάτιο, ο κ. Καμμένος σε μία σύντομη δήλωση εξήγησε μεταξύ άλλων πως «πρόκειται για σχηματισμούς που έχουν υπηρετήσει την πατρίδα μας, έχουν χύσει αρκετό αίμα και έχουν δημιουργήσει ήρωες. Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, οι τέσσερις αυτοί στρατιωτικοί σχηματισμοί αναλαμβάνουν μία ιδιαίτερη αποστολή. Θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ και θα μάθετε τις αλλαγές που θα γίνουν. Οι τέσσερις αυτοί σχηματισμοί αναλαμβάνουν ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες».
Ο κ. Καμμένος με εμφανή τη διάθεση να μη κάνει δηλώσεις για την επικαιρότητα στην οποία κυριαρχεί το όνομά του εδώ και εβδομάδες, ρωτήθηκε για το εάν «έχουν ηρεμήσει τα πράγματα» μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της βουλής την περασμένη Δευτέρα: «Δεν ξέρω αν εσείς δεν είστε ήρεμοι, εγώ είμαι απόλυτα ήρεμος» απάντησε.
Δείτε φωτογραφίες από την τελετή:

newsroom onlarissa.gr / φωτό: onlarissa.gr

onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου