Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Αρτέμης Σώρρας: Να παραδοθεί θέλει η σύζυγός του – Αντιμέτωπος με ισόβια ο ίδιος.

Με την ποινή τις ισόβιας κάθειρξης “φλερτάρει” πλέον ο αυτοχαρακτηριζόμενος “αυτόχθων ιθαγενής” Αρτέμης Σώρρας έπειτα από την εκδοσή εντάλματος σύλληψης από την Εισαγγελία Αθηνών για τον ίδιο και 7 στενούς του συνεργάτες.Αρτέμης Σώρρας: Να παραδοθεί θέλει η σύζυγός του – Αντιμέτωπος με ισόβια ο ίδιος


Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών που ερευνούσε όλο αυτό το διάστημα την υπόθεση Σώρρα και κυρίως τις περίφημες μετοχές της “Τράπεζας Ανατολής” αλλά και τα δεκάδες τρις Δολάρια που έλεγε πως είχε στην κατοχή του ο “εθνοσωτήρας”, του άσκησε Ποινική Δίωξη για απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδούς καταμήνυσης και ψευδορκίας μάρτυρα.
Κατά συνέπεια σε βάρος του ιδίου αλλά και 7 συνεργατών του στο φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις”, εκδόθηκαν αντίστοιχα εντάλματα σύλληψης, τα οποία πλέον λύνουν εντελώς τα χέρια των Διωκτικών Αρχών προκειμένου να πραγματοποιήσουν σε βάθος έρευνες για τον εντοπισμό του φυγόδικου “Εθνοσωτήρα”.
Άλλωστε και έπειτα από την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης, οι αστυνομικοί θα είναι σε θέση να συλλάβουν στενούς συνεργάτες του Α. Σώρρα οι οποίοι είναι δυνατόν να έχουν στήσει γύρω του ένα προστατευτικό “τείχος”, ώστε να αποφεύγει ο ίδιος την σύλληψη, έπειτα από την 8ετη ποινή κάθειρξης που του επεβλήθη από Δικαστήριο των Πατρών.
Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, στην αντίληψη των αστυνομικών που ασχολούνται με την υπόθεση Σώρρα, έχουν υποπέσει κινήσεις της συζύγου του “Αυτόχθονα ιθαγενή”, μέσω του δικηγόρου της, προκειμένου η ίδια να παραδοθεί στις Αρχές, καθώς φέρεται να κρύβετε έχοντας μαζί της το 9χρονο παιδί της.
Κατά συνέπεια είναι δύσκολο για μια μητέρα να κρύβεται μαζί με το ανήλικο παιδί της και φέρεται η ίδια να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για παράδοση στης Αρχές, προς χάριν βέβαια του παιδιού που έχει αποκτήσει με τον Αρτέμη Σώρρα.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αλλά και των κατά τόπους Αστυνομικών Διευθύνσεων που ασχολούνται με την αναζητήσει του φυγόδικου Α. Σώρρα μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει 16 σοβαρές κατ' οίκον έρευνες σε Αττική, Πάτρα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Λακωνία, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν των “Εθνοσωτήρα από την Πάτρα.
Μάλιστα στην περιοχή τις Ν. Σμύρνης οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει ένα μεγάλο μέρος των ερευνών, πραγματοποίησαν εφόδους σε πέντε διαφορετικά σπίτια και διαμερίσματα που είχε δηλώσει ως τόπο κατοικίας κατά καιρούς, ο εκ Πατρών ορμώμενος “αυτόχθων ιθαγενής”.
Παράλληλα έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί σε δεκάδες ανά την Ελλάδα γραφεία των “Ελλήνων Συνέλευσις”, αλλά και σε μια μονοκατοικία στην περιοχή του Διόνυσου, όπου παραθέριζε τα Καλοκαίρια ο Σώρρας και ήταν στην ιδιοκτησία του.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου