Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Φωτεινή Αθερίδου: Αποκάλυψε τι δεν μοιράζεται ούτε με τους πιο κοντινούς της ανθρώπους.

Το «μικρόβιο» της υποκριτικής μπήκε αναπόφευκτα στην Φωτεινή, κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα.

Η 26χρονη ηθοποιός που την απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «People».
Πως είναι το ξεκίνημα σου στη μικρή οθόνη και στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Μουρμούρα;
Αποτέλεσμα εικόνας για φωτεινή αθερίδου hot
Είμαι πολύ τυχερή για αυτή τη δουλειά. Είναι τεράστια εμπειρία για εμένα που γράφω και παίζω στην τηλεόραση. Eίναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει, αλλά συμβαίνει με υπέροχες συνθήκες, σε μια πολύ πετυχημένη σειρά. Έχει δυσκολίες οι οποίες λειτούργησαν περισσότερο σαν προκλήσεις. Μου έχει δώσει μεγάλη χαρά αυτό που έχω αναλάβει φέτος.
Η Λένα που υποδύεσαι στη σειρά είναι ένα καλομαθημένο κορίτσι. Εσύ ήσουν το παιδί που θέλει να του κάνουν όλα τα χατίρια, αλλιώς κάνει τη ζωή των γονιών του δύσκολη;
Μου αρέσει να μου κάνουν το χατίρι όπως σε όλους τους ανθρώπους. Είμαι κάπως καλομαθημένη κάποιες φορές, αν και όσο μεγαλώνω μου φεύγει.
Αποτέλεσμα εικόνας για φωτεινή αθερίδου hot
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πατέρας σου, Θοδωρής Αθερίδης με αφορμή την ταινία Τέλειοι Ξένοι, όπου έχει μια πολύ δεμένη και υποστηρικτική σχέση με την κόρη του, είπε πως ήταν πάντα πολύ κοντά σου και πως δεν ήσουν το παιδί με τη δύσκολη εφηβεία. Εσύ το βίωσες έτσι;
Ναι φυσικά. Έχω μεγαλώσει με πολλή αγάπη από τους γονείς μου. Δεν έχω τέτοια απωθημένα ευτυχώς.
Έκανες τις δικές σου επαναστάσεις; Βρέθηκες κάποιες στιγμές «απέναντι» από τους γονείς σου;
Σε ότι διαφωνούσα ναι. Για να είμαι ειλικρινής περισσότερο όταν ήμουν πιο μικρή. Την περίοδο που ήμουν μαθήτρια και ήθελα να κάνω διάφορα… Είναι αυτή η φάση που νιώθεις μεγάλος αλλά είσαι μικρός. Και εκεί γίνεται χαμός μέσα σου.
Αποτέλεσμα εικόνας για φωτεινή αθερίδου hot
Μέχρι τώρα είχες συνηθίσει τη δημοσιότητα από τη μεριά των γονιών σου. Πως είναι να το βιώνεις και ως το κεντρικό πρόσωπο; Υπάρχει κάτι που να σε αγχώνει;
Όχι δε με αγχώνει κάτι. Δεν βιώνω τη δημοσιότητα σαν κάτι κακό. Βασικά νιώθω πως δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας στη ζωή μου. Το αν κάποιοι θα σε γνωρίσουν ή όχι, αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός που δεν έχει τίποτα τρομακτικό στα μάτια μου.
Ο πατέρας σου έχει μιλήσει ανοιχτά για πολύ σημαντικά θέματα της προσωπικής του ζωής. Εσύ έχεις σκεφτεί πως θα διαχειριστείς το θέμα της δημοσιότητας;
Όχι δεν έχω σκεφτεί κάτι. Θα κάνω οργανικά αυτό που μου έρχεται κι αυτό που πιστεύω κάθε φορά. Και θα δούμε. (γέλια)
Αποτέλεσμα εικόνας για φωτεινή αθερίδου hot
Είσαι κλειστός άνθρωπος;

Καμιά φορά ναι. Σε πρώτη φάση είμαι πολύ ανοιχτή. Θεωρώ ότι φαίνομαι προσιτή, μιλάω κι ανοίγομαι εύκολα. Όμως έχω κάποια σκοτάδια που δε τα μοιράζομαι ούτε με τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Και όσοι με ξέρουν καλά το βλέπουν αυτό σε εμένα.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου