Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

“Ζεσταίνουν” τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Κρήτης.

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, εμφανίζονται οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι προετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.Αποτέλεσμα εικόνας για αγροτικα τρακτερ με ελληνικες σημαιες

Αυτό τονίστηκε με κάθε τρόπο στη χθεσινή ευρεία σύσκεψη, που είχαν στο Εργατικό Κέντρο Χανίων αγρότες από ολόκληρο το νησί, συντονίζοντας τις επόμενες κινήσεις τους.
Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, προγραμματίζουν συνάντηση αγροτών και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης στις 12 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο, ενώ απηύθυναν κάλεσμα προς όλο τον αγροτικό κόσμο του νησιού για να συμμετάσχει στην απεργία της 8ης Δεκεμβρίου.
Επίσης αντιπροσωπεία των αγροτών από το νησί πρόκειται να συμμετάσχει στη σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων στις 17 Δεκεμβρίου στη Λάρισα, όπου θα καθοριστεί ο τρόπος αντίδρασης των αγροτών και το είδος των κινητοποιήσεων τους.
Σε ανακοίνωση, που είχαν εκδώσει ανέφεραν : “Η εμπειρία των αγώνων προηγούμενων χρόνων και ιδιαίτερα των περσινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων μας έδειξε ότι ο οργανωμένος και συντονισμένος αγώνας, μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, μπορεί να έχει αποτελέσματα και να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Η ΚΑΠ και τα Μνημόνια έχουν ως στόχο να μας ξεκληρίσουν, μέχρι να μην μείνει μικρομεσαίος αγρότης και κτηνοτρόφος στην παραγωγή.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση οι μικρομεσαίοι αγρότες, κτηνοτρόφοι δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι επιτακτική η ανάγκη να συντονιστούμε και σε επίπεδο Κρήτης για να μπορέσουμε να αποκρούσουμε πιο αποτελεσματικά την επίθεση που δεχόμαστε».
http://www.cretapost.gr/286524/zestenoun-ta-trakter-tous-i-agrotes-tis-kritis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου