Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Δήμητρα Ματσούκα σε Σκορδά: «Κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι σαν να πηγαίνω στην εφορία»

Ο εκνευρισμός της ηθοποιού στον «αέρα»Δήμητρα Ματσούκα σε Σκορδά: «Κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι σαν να πηγαίνω στην εφορία»

Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρα ματσουκα instagram
Καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή «Πρω1νού» ήταν η Δήμητρα Ματσούκα, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Σχετική εικόνα
Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έχασε την ψυχραιμία της, όταν δέχτηκε ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή. «Δεν σε αγχώνει το κομμάτι της προσωπικής σου ζωής;», τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά. «Όχι να αγχώσει εσένα που έχεις μεγαλώσει! Εμένα γιατί να με αγχώσει;», της απάντησε η Δήμητρα Ματσούκα γελώντας.
Σχετική εικόνα
Η οικοδέσποινα του «Πρω1νού» φάνηκε να εντυπωσιάζεται για το γεγονός ότι η Δήμητρα Ματσούκα, σε όλες τις συνεντεύξεις που της έχει παραχωρήσει, δηλώνει μόνη. «Κοίτα δεν αντιμετωπίζω μία συνέντευξη σαν μία εξομόλογηση στον παπά της ενορίας μου! Δηλαδή ακόμα και να μου συνέβαινε κάτι δεν θα το μοιραζόμουν μαζί σου στον ''αέρα''».
Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρα ματσουκα instagram
Όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε για οικονομικά θέματα, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανώς εκνευρισμένη είπε: «Κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι λες και πηγαίνω στην εφορία της γειτονιάς μου! Γιατί με καταδιώκετε έτσι;».
http://www.protothema.gr/life-style/article/632897/dimitra-matsouka-se-skorda-kathe-fora-pou-erhomai-edo-einai-san-na-pigaino-stin-eforia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου