Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Παππάς: «Αυτά να τα κάνεις στην Κέρκυρα κοντέ…» – «Υπηρετήσατε τον αγκυλωτό σταυρό» (ΒΙΝΤΕΟ).

Pappas
Συστάσεις προς στους βουλευτές της ΝΔ απηύθυνε ο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

«Σας παρακαλώ κύριοι της Νέας Δημοκρατίας να έχετε αγωγή. Κύριε Δένδια, μιλάω, δεν είναι καφενείο εδώ. Αυτά να τα κάνεις στην Κέρκυρα κοντέ…» είπε σε υψηλούς τόνους, απευθυνόμενος στον Νίκο Δένδια.
Η απάντηση Δένδια
«Το τελευταίο που περιμένουμε σε αυτή την αίθουσα είναι να εμφανίζονται ως τιμητές και ως προστάτες των εθνικών συμφερόντων αυτοί που εάν ήταν εν ζωή στις 28 Οκτωβρίου του 1940 δεν θα υπηρετούσαν τα εθνικά συμφέροντα υπό τη γαλανόλευκη, αλλά υπό τις κόκκινες σημαίες υπό τον αγκυλωτό σταυρό» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Άλλωστε το κόμμα τους στις πρώτες φάσεις της δραστηριότητάς τους στρατεύτηκε υπό τη σβάστικα. Κι όταν ομιλεί κάποιος προερχόμενος από αυτόν τον χώρο, να μην αυτοπροσδιορίζεται ως εθνικιστής, αλλά ως εθνικοσοσιαλιστής, δηλαδή ναζί κατά την κρατούσα άποψη» πρόσθεσε.
http://www.crashonline.gr/%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%80%cf%80%ce%ac%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου