Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΟΥΤΕ ΤΡΑΜΠ ΟΥΤΕ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΑΛΛΑ… ΠΟΙΟΣ ??? ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΟΙ… ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!


hillary-clinton-donald-trumpΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης.
Ουδέποτε υπήρξε τόσο έντονο παρασκήνιο για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, όπως αυτές οι οποίες κρίνονται σαν οι χειρότερες προεδρικές εκλογές και οι οποίες γίνονται σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για τον πλανήτη και την διεθνή ειρήνη. Τόσο η Χίλαρι, όσο και ο Τραμπ, παρουσιάζονται σαν ότι το χειρότερο θα μπορούσε να επιδείξει η χώρα για πρόεδρο και το σλόγκαν που κυκλοφορεί είναι, «από τα δυο κακά τουλάχιστον επιλέξτε το λιγότερο κακό».

Ένεκα αυτής της κατάστασης το κατεστημένο αποφάσισε να προωθήσει μια καλύτερη και πιο ελεγχομένη λύση στο σημαντικό αυτό πρόβλημα που έχει προκύψει και η λύση αυτή, όπως αναφέρεται, είναι ο σημερινός αντιπρόεδρος, κρατήστε αυτό το όνομα, ο Joe Baden!
mte4mdazndewmjq0nzy1mtk4
loading...
Όπως αναφέρουν τα παρασκηνιακά σενάρια, μετά την πιο πιθανή εκλογή της Χίλαρι Κλίντον στην προεδρία ο Joe Baden θα αναλάβει το πιο κρίσιμο υπουργείο Εξωτερικών εν όψει των κρίσημων διεθνών εξελίξεων. Στην πραγματικότητα όμως αυτός θα είναι που θα κουμαντάρει την εξουσία και σταδιακά θα αντικαταστήσει και τυπικά την Χίλαρι που λόγω υγείας θα αναγκαστεί να αποσυρθεί. Αν πάλι γίνει το απρόοπτο και βγει ο Τραμπ, το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορέσει να κυβερνήσει.
Εκείνο όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι ποιος είναι αυτός ο Joe Baden και γιατί προωθείται από το κατεστημένο. Η απάντηση, σύμφωνα με πολλά αμερικανικά σαϊτ που ασχολούνται με το πολιτικό παρασκήνιο, είναι ότι ο Joe Baden είναι ο πιο προσφιλής στο εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ ενώ τονίζεται ότι είναι ο εκλεκτός των Σιωνιστών οι οποίοι όμως έχουν κάποιες διαφορές με τους Ρότσιλντ, σε ένα εσωτερικό εβραϊκό πόλεμο.
Ο Joe Baden ήταν υποψήφιος για την προεδρία το 2008 αλλά στην συνέχεια αποχώρησε ενώ μετά την εκλογή του Ομπάμα στις 20 Ιανουαρίου του 2009 είχε επιλεγεί σαν αντιπρόεδρος.
Το επίμαχο είναι πως θα επηρεάσουν όλα αυτά την παγκοσμία ειρήνη καθώς αυτή κρέμεται κυριολεκτικά από πολύ ευαίσθητες ισορροπίες και με δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί θερμοκέφαλοι στην Ουάσιγκτον που ονειρεύονται να παρελάσουν στην Μόσχα και να δουν τον Πούτιν… κρεμασμένο έξω από το Κρεμλίνο!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου