Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! Μαύρα σύννεφα έρχονται από Τουρκία και Αλβανία.

vouliii
Άκρως περίεργο «κουστουμάκι» ετοιμάζουν κάποιοι για τη χώρα μας καθώς πυκνά μαύρα σύννεφα αρχίζουν να μας περικυκλώνουν.
Από τη μια ο Ερντογάν αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάνης ανοίγοντας εμμέσως πλην σαφώς θέμα διεκδίκησης των ελληνικών νησιών, ξεχνώντας  βέβαια ότι με αυτή τη συνθήκη ο ελληνισμός έχασε τα προαιώνια εδάφη της Ιωνίας ενώ βέβαια είχε προηγηθεί η Μικρασιατική καταστροφή και ο ξεριζωμός του 1,5 εκατ. Ελλήνων.

Προκλητικότατα μάλιστα ο Ερντογάν μιλώντας σε παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης έκανε λόγο για την υφαλοκρηπίδα αλλά και για τζαμιά και μιναρέδες που βρίσκονται ακόμα πάνω σε ελληνικά νησιά.
Την ίδια ώρα όμως η Κομισιόν ανοίγει θέμα Τσάμηδων το οποίο θέλει να μπει σε συζήτηση μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.
Οι ημέρες από ότι φαίνεται είναι κρίσιμες και η ελληνική πολιτεία αλλά και η κυβέρνηση θα πρέπει να γρηγορούν και όχι να ασχολούνται με θέματα όπως οι τηλεοπτικές άδειες για να μην βρεθούμε προ εθνικών εκπλήξεων που θα καταλήξουν σε εθνικές καταστροφές

ΠΖ
http://www.crashonline.gr/%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%83-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%cf%8d%cf%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου