Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Συνθήματα κατά του Γ. Μπουτάρη φώναξαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Στα γραφεία του ΟΑΣΘ βρίσκονται οι εργαζόμενοι του οργανισμού πραγματοποιώντας διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Παράλληλα, ακινητοποιημένα για δέκατη ημέρα παραμένουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη συμπρωτεύουσα παραλύοντας ουσιαστικά την πόλη.


Σε δηλώσεις του στο Thestival.gr, O πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, σημείωσε πως η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο επιδεικνύουν συνεχή αδιαφορία και πως οι προτάσεις του κ. Σπίρτζη είναι ανέφικτες.

Τόνισε πως αν και το σύμφωνο συμφιλίωσης μεταξύ εργαζομένων και υπουργείου υπογράφτηκε μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί κανείς. Πρόσθεσε πως οι κυβερνητικές τακτικές βάζουν τους επιβάτες απέναντι στους εργαζόμενους. Τέλος, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι αγανακτούν και εξαγριώνονται όσο δεν βλέπουν δείγματα γραφής και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Οι εργαζόμενοι έχουν κλείσει την οδό Παπαναστασίου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.


Παραμένουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ έξω από τα γραφεία του Οργανισμού, με την οδό Παπαναστασίου να έχει δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.
Με πανό και συνθήματα αντέδρασαν νωρίτερα στις προτάσεις του αρμόδιου υπουργείου και δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να πληρωθούν.
Μάλιστα, φώναξαν και συνθήματα ενάντια στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, αναφορικά με τις δηλώσεις του περί ''λίπους'' που υπάρχει ακόμη στον Οργανισμό, όπως: ''Μπουτάρη πεινάς, το λίπος μας να φας'' και ''Δώστε στον Μπουτάρη το λίπος που γουστάρει''.
http://www.thestival.gr/society/item/265949-synthimata-kata-tou-g-mpoytari-fonaksan-oi-ergazomenoi-ston-oasth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου