Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Αυτοκτόνησε λόγω κατάθλιψης ο «Mr. Bean»; Χαμός στο Ίντερνετ!

Παγκόσμια αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης καθώς δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο αγαπητός «Μr. Bean» αυτοκτόνησε, μετά από «μάχη» με την κατάθλιψη και τις ουσίες!Αυτοκτόνησε λόγω κατάθλιψης ο «Mr. Bean»; Χαμός στο Ίντερνετ!

Σύμφωνα με τα εν λόγω διαδικτυακά δημοσιεύματα, τα οποία, μάλιστα, επικαλούνται το BBC, ο Ρόουαν Άτκινσον, όπως ονομάζεται ο ηθοποιός, έβαλε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 58 ετών, «έπειτα από μια μεγάλη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη» και «έναν εξίσου μεγάλο αγώνα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά».
mr beab g fg.png
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα social media πήραν «φωτιά», ενώ ούτε το λάθος με την ηλικία του ηθοποιού -ο οποίος είναι 61 χρονών και όχι 58- στάθηκε αρκετό για να βάλει κάποιους σε υποψίες.
«Είναι ζωντανός και είναι καλά», ανάφεραν πηγές από το περιβάλλον του «Mr. Bean» στη βρετανική εφημερίδα «Sun», τερματίζοντας μια και καλή τον πανικό που έσπειρε η μακάβρια φάρσα!
Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που διαδικτυακά δημοσιεύματα «πεθαίνουν» τον Άτκινσον: το 2012, τον έστειλαν στον άλλο κόσμο μετά από τροχαίο.

2704703.main_image (576x800).jpg
http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=333147&artTitle=aftoktonise_logo_katathlipsis_o_mr_bean_chamos_sto_internet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου