Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ! Αυτά που είπε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

tsipras koutsoumpas
Οργισμένη απάντηση στα όσα αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας για τη συνομιλία που είχε με το πρωθυπουργό δίνει το Μαξίμου.


Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα ο πρωθυπουργός φέρεται να του εκμυστηρεύτηκε ότι «δεν μπορεί να κάνει αυτά που υποσχέθηκε ως αριστερά, για αυτό όσο μπορεί θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο και το σύνταγμα για να αφήσει κάτι ως αριστερή διακυβέρνηση, καθώς στα άλλα μέτωπα δεν θα μπορέσει να αλλάξει τίποτα».
Η κυβέρνηση, τονίζει πως «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» και επί της ουσίας καλεί τον Περισσό να απαντήσει «αν στο θέμα της απλής αναλογικής, το ΚΚΕ θα είναι συνεπές με τις πάγιες θέσεις του».
Το σχόλιο του Μαξίμου:
Αυτά που ο κ. Κουτσούμπας ισχυρίστηκε σήμερα, ότι ελέχθησαν από τον Πρωθυπουργό στην μεταξύ τους συζήτηση, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η κριτική του ΚΚΕ προς την κυβέρνηση είναι γνωστή και σεβαστή.

Το επί της ουσίας ερώτημα είναι, αν στο θέμα της απλής αναλογικής, το ΚΚΕ θα είναι συνεπές με τις πάγιες θέσεις του.
http://www.crashonline.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%88%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου