Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ – ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΙ;


war_friki
Μεγάλα γεγονότα έρχονται! Είστε έτοιμοι;

Μόνο αυτό το μήνα, μια νέα έκθεση από τη Sandler Research κυκλοφόρησε στο κοινό, δηλώνοντας την Παγκόσμια Αγορά Συστημάτων Ελέγχου Ταραχών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (2016-2020).
Στην έκθεση αυτή, η Sandler προβλέπει ότι μια τέτοια αγορά θα έχει ετήσια αύξηση 3,5%, και σχεδιάζει να προμηθεύσει εξοπλισμό ελέγχου ταραχών σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ιράν, η Αίγυπτος, η Ρωσία, η Κίνα και η Ταϊλάνδη.
Η έκθεση αναφέρει: «Στη Βόρεια Αμερική, οι εξέχουσες αγορές είναι ο Καναδάς και οι ΗΠΑ και οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε αυτά τα έθνη είναι καλύτερα εξοπλισμένες με αναβαθμισμένα όπλα Η στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας και άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου στην Αμερική ενθάρρυνε τη χρήση του προηγμένου εξοπλισμού ελέγχου ταραχών».
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!!!
Η αμερικανική κυβέρνηση, έχει ήδη αγοράσει πάνω από 1,6 ΔΙΣ γύρους σφαίρες. Έχει ειπωθεί ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και ο στρατός έχουν αρκετά όπλα, πυροβολικό, πυρομαχικά, στρατιωτικά άρματα μάχης, οχήματα και ελικόπτερα για έναν εικοσαετή εμφύλιο πόλεμο.
Όχι μόνο αυτό, αλλά ο στρατός επίσης εκπαιδεύεται επιθετικά για μαζικές αστικές αναταραχές. Με την πολλαπλή άσκηση Jade Helm και τις ασκήσεις UWEX, δεν είναι να απορεί κανείς που ετοιμάζονται για κάτι ΜΑΖΙΚΟ, σε μια τέτοια μαζική κλίμακα. Για να μην αναφέρουμε ότι η αμερικανική κυβέρνηση και στρατιωτικά έγγραφα την αποδεικνύουν αυτή την προετοιμασία.
Αυτό που πρέπει να αναρωτιόμαστε είναι ΓΙΑΤΙ;
Γιατί όλη αυτή η ΜΑΖΙΚΗ προετοιμασία;
ΓΙΑΤΙ όλη η προετοιμασία για ΜΖΙΚΗ αστική αναταραχή;
Τι γνωρίζουν που εμείς όχι;
Και για τι ακριβώς προετοιμάζονται;
Η αλήθεια Αποκαλύφθηκε !!!!
Όπως μπορείτε να δείτε, ο χρόνος τελειώνει! Αλλά ο φόβος ΟΧΙ!!!
https://hellasforce.com/2016/04/26/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%ce%b3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου