Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πού πάει η Ελεονώρα Μελέτη…

melethhhhhhhhhh
Το δρόμο που οδηγεί προς την έξοδο από το Κανάλι Epsilon έχει πάρει εδώ και αρκετό και καιρό η Ελεονώρα Μελέτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν επιτυχημένη η παρουσία της στις εκπομπές που είχε.Η γοητευτική παρουσιάστρια η οποία το τελευταίο διάστημα έχει κάνει ανοίγματα και στον χώρο του τραγουδιού έχοντας τον ρόλο της ερμηνεύτριας φαίνεται να έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό στον οποίο θα συνεχίσει. Το επόμενο Κανάλι δηλαδή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ στον οποίο και αναμένεται να καταλήξει εκτός απροόπτου δεδομένου μάλιστα ότι, έχει άριστες σχέσεις με τον Σταμάτη Μαλέλη.
Στον ΣΚΑΪ η Ελεονώρα Μελέτη που θεωρείται και είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Σταμάτη Μαλέλη θα κάνει παρόμοια εκπομπή όπως το Hashtag αλλά σε πιο εξελιγμένη μορφή. Μια εκπομπή η οποία ίσως και να μην αναδείχθηκε όσο θα έπρεπε στο Κανάλι στο οποίο ανήκει μέχρι αυτή τη στιγμή η οποία ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη η συμμετοχή της Ελεονώρας Μελέτης στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού «Ζω μεγάλες στιγμές» που ερμηνεύει ο Στέλιος Ρόκκος.  Η Ελεονώρα Μελέτη μην κρύβοντας ότι είναι μεγάλη θαυμάστριά του αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά να πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλίπ, τραγουδώντας μαζί του τους στίχους του τραγουδιού.

Υπάρχει όμως και η πολύ ανθρώπινη πλευρά της ιδιαίτερα γοητευτικής και κάποιες φορές «εκρηκτικής» Ελεονώρας Μελέτη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν στιγμές στο Epsilon στις οποίες στα δύσκολα η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε να «θυσιαστεί» η ίδια στις πληρωμές προκειμένου να πληρωθούν οι συνεργάτες της.    http://www.crashonline.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%bf%ce%bd%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου