Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ντ. Μπακογιάννη: Η ΝΔ δεν κινδυνεύει από διάσπαση, αλλά από διάλυση.

Συμφέροντα που «επιθυμούν τη διάλυση της ΝΔ» καταγγέλλει η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη. «Δεν είναι ώρα να τα ονοματίσω, αλλά εάν συνεχίσουν την "ευγενή" τους προσπάθεια θα το κάνω» τονίζει.Ντ. Μπακογιάννη: Η ΝΔ δεν κινδυνεύει από διάσπαση, αλλά από διάλυση

Σε συνέντευξή της στη Realnews η κ. Μπακογιάννη δεν αποκλείει να υπήρξε δόλος στο φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας την περασμένη Κυριακή. «Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι υπήρξε τόση ανικανότητα» τονίζει.
Η ίδια αποκαλύπτει ότι το 2009 «δεν συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που έπρεπε με βάση τον υποτιθέμενο αριθμό των ψηφισάντων». «Το κυριότερο είναι ότι όταν ζήτησα τα τελικά αποτελέσματα δεν τα πήρα ποτέ» τονίζει.
Η κ. Μπακογιάννη αναφέρει ότι αυτά τα λέει τώρα για να προφυλάξει τη ΝΔ από ενδεχόμενη επανάληψη αντίστοιχων καταστάσεων, καθώς δεν θεωρεί πιθανό οι σημερινοί υποψήφιοι να αποδεχτούν το αποτέλεσμα, όπως έκανε εκείνη.
Κρούει, επίσης, τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι η ΝΔ «δεν κινδυνεύει σήμερα από διάσπαση, κινδυνεύει από διάλυση».
Αναφερόμενη στην προεδρική κούρσα δηλώνει ότι «θα είναι μια τεράστια δομική και θεσμική αδυναμία» αν η ΝΔ έχει εξωκοινοβουλευτικό πρόεδρο, εννοώντας τον Απόστολο Τζιτζικώστα.   http://www.kontranews.gr/politiki/item/147785-mpakogianni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου