Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Άλλη κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άλλη κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Κεντρική Εικόνα
Απομένει μόνο η ληξιαρχική πράξη διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.Κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών τάχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είπε ότι πρέπει πρώτα να διερευνηθεί αν υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης άλλης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

«Γιατί να μη διερευνηθεί η ιδέα να αθροιστούν δυνάμεις στην εφαρμογή ενός προγράμματος;», διερωτήθηκε.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι πρέπει να διερευνηθεί αν μπορεί να σχηματιστεί μια άλλη κυβέρνηση, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός, καθώς παραδέχθηκε ότι παραμένει δημοφιλής.
Κατά τον κ. Μητσοτάκη, θα ήταν ένας βαθμός ωρίμανσης του πολιτικού συστήματος να συμφωνήσουν τα κόμματα σε κάποια αυτονόητα.
Ο βουλευτής της Ν.Δ. επεσήμανε μάλιστα ότι πλέον δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στα κόμματα, αφού «η βούληση για το αντιμνημονιακό τελείωσε».
Τόνισε ακόμη ότι το μόνο που συνέδεε τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ ήταν ένα αντιμνημονιακό μένος, αλλά ότι πλέον «ο κ. Τσίπρας έγινε μνημονιακός είτε του αρέσει είτε όχι».
Τέλος, χαρακτήρισε διασπασμένο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι μένει μόνο «η ληξιαρχική πράξη της επίσημης διάσπασης».   http://www.parapolitika.gr/article/310972/alli-kyvernisi-apo-tin-paroysa-voyli-thelei-o-kyriakos-mitsotakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου