Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η ώρα της μάχης του Τσίπρα με την Αριστερή Πλατφόρμα.

Η ώρα της μάχης του Τσίπρα με την Αριστερή Πλατφόρμα - Κεντρική Εικόνα
Κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρωθυπουργό να «απαιτεί» καθαρές λύσεις .Με βαρυσήμαντη ομιλία του Πρωθυπουργού ξεκινάει σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις των επόμενων ημερών, με επίκεντρο τα εσωκομματικά μέτωπα, που αναμένεται ωστόσο να επηρεάσουν και την κυβέρνηση.

Λαφαζανικοί και προεδρικοί ακολουθούν τροχιά σύγκρουσης τόσο μέσα στο κόμμα, όσο και στην κυβέρνηση και αναμένεται σήμερα στην συνεδρίαση να γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα.
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στις 10.00 πμ που θα σημαίνει και την έναρξη των εργασιών  της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στο Σινέ Κεραμεικός. Ωστόσο, η σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την προεδρική πλειοψηφία αφού τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας έχουν υψώσει τους τόνους της κριτικής απέναντι στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.
Αξίει να σημειωθεί ότι η χθεσινή πρόταση του πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει αιφνιδιάσει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας ενώ ο τελευταίος τηρεί πλέον αυστηρή στάση απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα όπως φάνηκε από τη συνέντευξη του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1    http://www.parapolitika.gr/article/310895/i-ora-tis-mahis-toy-tsipra-me-tin-aristeri-platforma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου