Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η απάντηση της Εύας Καϊλή για το περιστατικό στην Αντίπαρο: Ισως φταίει η ζέστη.

Aπαράδεκτη φραστική επίθεση δέχτηκε η Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο από 7 άτομα.Η απάντηση της Εύας Καϊλή για το περιστατικό στην Αντίπαρο: Ισως φταίει η ζέστη
Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος indymedia, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και η παρέα της αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει. Η ευρωβουλευτής που αντέδρασε ψύχραιμα, δίνει τη δική της απάντηση μέσω facebook για το τι ακριβώς έγινε στο νησί και αναφέρει χαρακτηριστικά πως ούτε της επιτέθηκαν, ούτε την εκδίωξαν. Απλώς είχε ένα σύντομο διάλογο με ένα 15χρονο παιδί.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση με τίτλο «Πέσιμο στην Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο» αναφέρει:
«Την Τετάρτη 29/7 στα Σοκακια της χώρας της Αντιπάρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε Φραστικά και διώξαμε την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, όταν εντοπίστηκε να περπάτα ανέμελη χωρίς συνοδεία μπράβων( πάρα μόνο συνοδεία κάποιων τζιτζιφιόγκων φίλων της που φώναζαν «είμαστε όλοι Έλληνες») στα σοκάκια της Αντιπαρου.
Της επισημάναμε την ηθική της αυτουργία σε 7.000 αυτοκτονίες και απαιτήσαμε να εξαφανιστεί από το σημείο και να επιστρέψει μόνο με συνοδεία Μπράβων. Κάποιος από την παρέα της πασοκας τηλεφώνησε σε δυο άτομα της νύχτας από το νησί οι οποίοι ήρθαν διακριτικά να ελέγξουν την κατάσταση και οι ίδιοι αργότερα επιτεθήκαν με χυδαία σεξιστικά σχόλια όπως <<δεν σ' αρέσει να σε γαμ... δεξιοι?!Σε συντροφισα που συμμετείχε προηγουμένως στην δράση,όταν την βρήκαν μόνη. Για εμάς από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια πολεμική με αυτούς που έπνιξαν τον τόπο στο αίμα και τα τσιράκια τους. Πασοκ και μπουζούκια τέλος».

Τη φραστική επίθεση που δέχθηκε στην Αντίπαρο σχολίασε μέσω facebook η Εύα Καϊλή.
Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «συμπαθητικά 15χρονα παιδάκια που τους ξάφνιασε η παρουσία μου την ώρα που έτρωγαν σάντουιτς... με έκαναν άθελα μου να χαμογελάσω.
Διαβάζω τα εξής παράλογα σήμερα:
1.Αυτοαποκαλούμενος "Άνανδρος" ισχυρίζεται πως μου επιτέθηκαν!.. Χωρίς να έχω καταγγείλει καμία επίθεση.
2.Πως με εκδίωξαν από το νησί, στο οποίο παρέμεινα παραδόξως!..
3.Πως έπρεπε να έχω "μπράβους" μαζί μου..κι ενώ δεν είχα, μετά τους συναντήσανε..
4.Πως μου επισήμανε πως οι κυβερνήσεις κλέβουν & ο κόσμος δεν έχει λεφτά για φαγητό, ενα παιδάκι 15ετών μασώντας ένα σάντουιτς!.. Όντως εκνευρισμένο γιατί άθελα μου χαμογέλασα, με την χαριτωμένη εικόνα να έχω ξαφνιάσει 4-5 παιδάκια..κ ένα συμπαθέστατο κορίτσι στην ίδια παρέα.
5.Διάλογος ελάχιστων λεπτών ήταν και όχι επίθεση..μου προκάλεσε μόνο θλίψη, γιατί είναι πραγματικά μεγάλες οι ευθύνες των πολιτικών και της εκπαίδευσης στην χώρα μας..
Ίσως φταίει η ζέστη.
Συγνώμη παιδιά..και Άνανδρε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου