Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Παρέλαση αστέρων από το κανάλι «Ε»

Παρέλαση αστέρων από το κανάλι «Ε» - Κεντρική Εικόνα
Με ηχηρές μεταγραφές το καναλι θα δώσει ακόμη πιο ισχυρό στίγμα τη νέα σεζόν. Γενική «επίθεση» πραγματοποιεί σε ακόμη μία περίοδο καλοκαιρινών τηλεοπτικών μεταγραφών το «Ε», το οποίο από τη νέα σεζόν αναμένεται να δώσει ακόμη πιο ισχυρό στίγμα σε όλα τα επίπεδα. Οι δύο μεγάλες «βόμβες» ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Αννίτα Πάνια.

Η πρώτη επιστρέφει στον φυσικό της χώρο, τη μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη, που καθιέρωσε η ίδια, με μια εκπομπή ποικίλης ύλης, η οποία θα ξεκινά στις 4 και θα ολοκληρώνεται στις 7 παρά τέταρτο (θα διαδέχεται την αντίστοιχη της Ναταλίας Γερμανού, που θα ξεκινά στη 1 και θα διαρκεί τρεις ώρες). Οσο για την προερχόμενη από τον Alpha παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, θα ακολουθήσει από τον Σεπτέμβριο το γνωστό, επιτυχημένο concept.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, την αρχισυνταξία της εκπομπής της θα αναλάβει η Χρύσα Ζορκάδη, που ήταν μαζί με την Ανν. Πάνια και στο κανάλι της Κάντζας, ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί τηλεοπτικά με τη Ράνια Θρασκιά και τον «δικό» μας Νίκο Σαμοΐλη.

Ταυτόχρονα, στο δυναμικό του καναλιού προστίθεται η Εύη Φραγκάκη, η οποία μέχρι πρότινος παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Αλλο ένα ηχηρό όνομα που θα βρίσκεται από το φθινόπωρο στην τηλεοπτική συχνότητα του «Ε» είναι ο Ακης Παυλόπουλος, που θα παρουσιάζει τη μουσική εκπομπή «Το πάρτι της ζωής σου», ενώ συζητά και ακόμη ένα concept. Τέλος, συνεχίζουν στην ίδια πορεία η Ελεονώρα Μελέτη και η Χριστίνα Λαμπίρη, για το πάνελ της οποίας αναζητούνται νέα, φρέσκα πρόσωπα.        http://www.parapolitika.gr/article/310306/parelasi-asteron-apo-kanali-e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου