Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Συναγερμός στην πτήση από Αλεξανδρούπολη - Ένα πουλί ράγισε το τζάμι του αεροπλάνου.

-Εντός του αεροπλάνου βρίσκονταν 44 επιβάτες και 4 άτομα πλήρωμα 
Αναστάτωση προκάλεσε για μερικά λεπτά ένα πουλί στην πτήση Α3-145 της Aegean από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.
Το αεροπλάνο, ένα ελικοφόρο αεροσκάφος που ήταν της Ολυμπιακής, αναχώρησε στις 14.30 με 44 επιβάτες και 4 άτομα πλήρωμα με κατεύθυνση το αεροδρόμιο. Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα. 
Στη μέση της διαδρομής, ένα πουλί χτύπησε το κεντρικό τζάμι, στην καμπίνα του πιλότου και ράγισε το πρώτο στρώμα του τζαμιού! 
Όπως εξηγούν εκπρόσωποι της εταιρίας, το τζάμι του αεροπλάνου, για λόγους ασφαλείας, είναι κατασκευασμένο από πολλά στρώματα τζαμιού. Πρακτικά δηλαδή αυτό που ράγισε ήταν μόνο το πρώτο "στρώμα".
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αμέσως ο πιλότος ζήτησε άδεια από τον Πύργο Ελέγχου να κατεβάσει το αεροσκάφος στα 14.000 πόδια για λόγους ασφαλείας και ταυτόχρονα ενημέρωσε τους επιβάτες της πτήσης. 
Παρά τα λεπτά αγωνίας που ακολούθησαν, τελικά το αεροπλάνο έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος κανονικά στην ώρα του  και προσγειώθηκε με ασφάλεια.
Τέλος καλό, όλα καλά και για τους 44 επιβάτες που... εκτός από την ταραχή τους, έφτασαν ασφαλείς στον προορισμό τους.        http://www.thrakitoday.com/2015/04/pouli-aeroplano-alexandroypoli-tzami-ragise.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου