Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Μέρκελ-Ντάισελμπλουμ.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα καγκελάριο, 'Ανγκελα Μέρκελ, είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι οποίες σημείωναν ότι η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και σε συνέχεια της συνάντησης στις Βρυξέλλες. Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα, σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, για την αποτίμηση των όσων συνέβησαν σε Eurogroup και Ecofin στη Λετονία.

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Μέρκελ-Ντάισελμπλουμ
Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, στη συνομιλία Τσίπρα-Μέρκελ, εκφράστηκε η κοινή βούληση για σταθερή επικοινωνία καθ' όλη την πορεία της διαπραγμάτευσης, προκειμένου να υπάρξει άμεσα μια αμοιβαία επωφελής λύση.

Ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Οι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν επίσης ότι ο πρόεδρος του ΣΟΕ, Γιώργος Χουλιαράκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ντέκλαν Κοστέλο. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες του «Brussels Group» και αύριο, Δευτέρα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη Το «Brussels Group» θα επαναληφθεί δια ζώσης την Τετάρτη με στόχο την επιτάχυνση των αποτελεσμάτων.
Αργά το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έχει συνεργασία στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και στενούς του συνεργάτες με στόχο την αποτίμηση των όσων συνέβησαν σε Eurogroup και Ecofin και την χάραξη της στρατηγικής για τις επόμενες ημέρες..          http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64177427

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου