Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Πάτρα: Νεκρός νεαρός στο εργοστάσιο Λαδόπουλου – Όλα δείχνουν απαγχονισμό - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ.

22:13 Φαίνεται να επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο της αυτοκτονίας αναφορικά με το νεαρό αλλοδαπό που βρέθηκε νεκρός νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου.Πάτρα: Νεκρός νεαρός στο εργοστάσιο Λαδόπουλου – Όλα δείχνουν απαγχονισμό - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση
Συμφωνά με νεώτερη ενημέρωση του thebest.gr ο νεαρός πρέπει να κρεμάστηκε, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.
Πριν λίγο ολοκληρώθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση από την κυρία Τζιόλα.
Στο σημείο, όπου βρήκαν το πτώματα συμπατριώτες του άτυχου νεαρού, βρέθηκαν και μέλη της Κίνηση Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών.


21:44 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο νεαρός αλλοδαπός φέρει σημάδια απαγχονισμού. Κατά συνέπεια, στην παρούσα φάση, απομακρύνεται το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας και η Αστυνομία προσανατολίζεται προς το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
21:30 Αυτή την ώρα το πτώμα του άτυχου άνδρα εξετάζει η ιατροδικαστής κυρία Αγγελική Τζιόλα. Πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απαγχονισμό. Η Ασφάλεια πάντως εξετάζει ακόμα όλα τα ενδεχόμενα.

20: 45 Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν πριν λίγη ώρα περαστικοί πίσω από το παλιό εργοστάσιο του Λαδόπουλου στην Πάτρα. Οι συμπολίτες βρήκαν ένα πτώμα και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνθρωποι της οποίας έσπευσαν στο σημείο.
Στον χώρο βρίσκεται και ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει τα αίτια θανάτου του άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα ανήκει σε μετανάστη.

Φωτογραφίες και βίντεο από το Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου