Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Πάτρα: "Έπεσε" το σήμα τηλεοπτικών σταθμών.Γιατί έπεσε "μαύρο" στις τηλεοράσεις.

Μαύρο έχει πέσει σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς αυτή την ώρα στην Πάτρα, ενώ το ίδιο ισχύει και στην εκπομπή τους σε πόλειςς εκτός Πατρών, πως πχ. στην Αθήνα.Πάτρα: "Έπεσε" το σήμα τηλεοπτικών σταθμών Πρόβλημα στην εκπομπή τους και στην Αθήνα

Το πρόβληα αφορά κάνάλια όπως ο ΑΝΤ1, το Star, to Ε, το Mega, το ΣΚΑΙ.   http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/328692         «Μαύρο» έχει πέσει εδώ και λίγα λεπτά στους τηλεοπτικούς δέκτες καθώς οι τηλεοράσεις έχουν χάσει το τηλεοπτικό σήμα.
Αρκετοί είναι οι τηλεθεατές από διάφορα σημεία της Αττικής που καταγγέλλουν στο enikos.gr ότι οι τηλεοράσεις τους είναι χωρίς σήμα.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στα κανάλια εθνικής εμβέλειας. Τα τοπικα κανάλια εκπέμπουν κανονικά, όπως επίσης η ΝΕΡΙΤ και το κανάλι της Βουλής. Σε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα οφείλεται το black out στις τηλεοράσεις, στα κανάλια εθνικής εμβέλειας σε όλη τη χώρα.
Όπως ανακοίνωσεη πριν από λίγο η Digea στο twitter, "Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος η εκπομπή του ψηφιακού σήματος έχει διακοπεί προσωρινά. Η εταιρεία κινείται ήδη για την ταχεία αποκατάσταση".  http://www.enikos.gr/media/313338,Giati-epese-mayro-stis-thleoraseis-TWRA.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου