Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Πάνος Σκουρλέτης: «Σαμαράς, Βενιζέλος και Θεοδωράκης σε ιδιότυπη ανοικτή επικοινωνία με τους δανειστές».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Πάνος Σκουρλέτης: «Σαμαράς, Βενιζέλος και Θεοδωράκης σε ιδιότυπη ανοικτή επικοινωνία με τους δανειστές»

Ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης μιλάει Στο ΧΩΝΙ και καταγγέλλει ιδιότυπη ανοικτή επικοινωνία των μνημονιακών με τους δανειστές!
 Την ώρα που τα εξαπτέρυγα των Σαμαρο-Θεοδωρακο-Βενιζέλων στη Βουλή παριστάνουν τους εύθικτους, επειδή ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, είπε το αυτονόητο (ότι, δηλαδή, εκπροσωπούν 100% τους δανειστές), ο υπουργός Εργασίας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε ΣΤο ΧΩΝΙ για «την ιδιότυπη ανοιχτή επικοινωνία με τους δανειστές»!
Και τους... αποτελείωσε: «Δεν έβγαλαν κανένα συμπέρασμα από το αποτέλεσμα των εκλογών, δεν κατανοούν τα μηνύματα του ελληνικού και εξακολουθούν να υπερασπίζονται τις επιλογές των μνημονιακών πολιτικών».

Ξεκάθαρος πως «η άκαµπτη στάση των εταίρων µας δεν µπορεί να δικαιολογηθεί στη βάση κάποιων σοβαρών επιχειρηµάτων, παρά µόνο µε µια εµµονή στη νεοφιλελεύθερη γερµανική ορθοδοξία που έχει επιβληθεί στην σηµερινή Ευρώπη», δηλώνει Στο ΧΩΝΙ και τον Γιώργο Χρηστοφορίδη, ο υπουργός Εργασίας.

DSC 1137sko

Ο ίδιος υπογραµµίζει πως «δεν είναι στην πρόθεση µας να καταφύγουµε σε κάλπες. Αν, όµως, διαπιστώσουµε πως µας τίθενται ερωτήµατα τα οποία είναι έξω από τα όρια της πολιτικής εντολής που µας έδωσε ο λαός, τότε πρέπει να σκεφτούµε σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόµενο».    http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/50666-synentefksi-panos-skourletis-samaras-venizelos-kai-theodorakis-se-idiotypi-anoikti-epikoinonia-me-tous-daneistes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου