Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Bild: Η Ελλάδα μας κοροϊδεύει -Εστειλε τη λίστα, μέσω tablet, στα ελληνικά

Όπως αναφέρει: «Οι Έλληνες κοροϊδεύουν τους Ευρωπαίους με τις μεταρρυθμίσεις. Παρουσίασαν τη λίστα στους εταίρους μέσω tablet και γραμμένη στα ελληνικά».Bild: Η Ελλάδα μας κοροϊδεύει -Εστειλε τη λίστα, μέσω tablet, στα ελληνικά
Η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, επισημαίνει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας και προσθέτει: «από τις αρχές Απριλίου, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της. Μόνο η βοήθεια της ΕΚΤ που δεν έρχεται όμως θα μπορούσε να την αποτρέψει από την χρεοκοπία. Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξακολουθεί να παίζει πόκερ και μέχρι τώρα δεν έχει υποβάλει καμία χρηστική λίστα μεταρρυθμίσεων που θα της εξασφάλιζε περαιτέρω οικονομική βοήθεια».

Η εφημερίδα επικαλείται Ευρωπαίο διπλωμάτη που δεν κατονομάζεται και ο οποίος δηλώνει πως ακόμη και έτσι η λίστα της ελληνικής κυβέρνησης είναι ασαφής και αναξιόπιστη. Από την μεριά του, ο Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στο MΕΓΚΑ διέψευσε το σχόλιο της Bild -και άλλων γερμανικών μέσων- για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου