Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Αποφυλακίστηκε σήμερα ο Χρήστος Παππάς λόγω παρέλευσης του 18μηνου.

Αποφυλακίστηκε σήμερα ο Χρήστος Παππάς λόγω παρέλευσης του 18μηνου
Μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο ο οποίος αποφυλακίστηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ελεύθερος πέρασε λίγο μετά τις δέκα το πρωί την πύλη του Κορυδαλλού και ο Χρήστος Παππάς, η προσωρινή κράτηση του οποίου
αντικαταστάθηκε με την επιβολή περιοριστικών όρων λόγω παρέλευσης του 18μηνου. Εξω από τις φυλακές τον περίμεναν η σύζυγος, ο γιος και ο πατέρας του, μαζί με την Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Σημειώνεται πως, με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών, ο Χρήστος Παππάς αποφυλακίστηκε με την επιβολή των περιοριστικών όρων, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, παράδοσης διαβατηρίου, διανυκτέρευσης στην οικία του, απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά και εναέρια μέσα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Ακόμη ο κατηγορούμενος υποχρεούται να κινείται μόνον εντός Αττικής.
Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Μαρτίου είχε αποφυλακιστεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος βάση των όρων που του επιβλήθηκαν είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό. Επίσης, θα μπορεί να μεταβαίνει στη Βουλή, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.
Στις 20 Μαρτίου είχε αποφυλακιστεί και ο έτερος προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Λαγός, στον οποίο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί οροί της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση. Ακόμη, θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φόρες τον μηνά σε Αστυνομικό Τμήμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 20 Απριλίου έχει προσδιοριστεί η δίκη για την υπόθεση της ΧΑ.          http://www.seleo.gr/koinwnia/politiki/170776-apofylakistike-simera-o-xristos-pappas-logo-parelefsis-tou-18minou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου