Με την θερμοκρασία να πέφτει αρκετά υπό το μηδέν και με τα χιόνια να κατακλύζουν, η Βόρεια Ελλάδα έχει μπει σε κλοιό χιονιά. 
Από χθες χιονίζει στο νομό Φλώρινας αλλά και στις πόλεις της Έδεσσας, της Καστοριάς και της Κοζάνης (από σήμερα το μεσημέρι).
Οι θερμοκρασίες σε ολόκληρη σχεδόν την κεντρική και δυτική Μακεδονία έπεσαν από τα ξημερώματα κάτω από το μηδέν (-5 στη Φλώρινα,-4 στα Γρεβενά, -3 στην Καστοριά και την Κοζάνη, - 2 στο Κιλκίς , -1 στη Θεσσαλονίκη).

Η ισχυρή χιονόπτωση της νύχτας αλλα και ο παγετός που επικρατεί δημιούργησε προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων η οποία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην εθνική οδό Φλώρινας –Καστοριάς ,μέσω Βίγλας από το 16ο-25ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς, μέσω Βιτσίου από το 20-30ο χιλιόμετρο.
Κανονικά, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρη την Εγνατία οδό αλλά και στα εθνικά και επαρχιακά οδικά δίκτυα των νομών της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.
Στη Θεσσαλονίκη επικρατεί ηλιοφάνεια. Τα ξημερώματα σήμερα έπνεαν ισχυροί άνεμοι ενώ η θερμοκρασία έπεσε νωρίς το πρωί κάτω από το μηδέν.   http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1