Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Διαδοχικά ραντεβού Παπούλια με Σαμαρά και Τσίπρα.-ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

 ΣΧΟΛΙΟ:Να υποθέσουμε ότι εκτός των άλλων μπορεί να συζητηθεί και "συναίνεση"στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να αποφευχτούν οι πρόωρες εκλογές ή μπορεί να υπάρξει και μυστική συμφωνία για Κυβερνητική συνεργασία Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ;Θεωρίες συνωμοσίας θα κυκλοφορούν πάντα,αλλά ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα γίνουν δεκτοί τη Δευτέρα, διαδοχικά, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Διαδοχικά ραντεβού Παπούλια με Σαμαρά και Τσίπρα
Eιδικότερα, ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί στις 14:45 με τον Αλέξη Τσίπρα και στις 17.30 με τον πρωθυπουργό, αμέσως μετά δηλαδή την ορκωμοσία των νέων υπουργών Εθνικής Αμυνας, Νίκου Δένδια και Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα.


Πληροφορίες αναφέρουν ενώ είχε ανακοινωθεί η μετάβαση του πρωθυπουργού στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητήθηκε να οριστεί για τη Δευτέρα ραντεβού του κ. Τσίπρα με τον κ. Παπούλια -αίτημα το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό.
Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου έλεγαν ότι η συνάντηση Παπούλια – Σαμαρά θα είναι “εφ' όλης της ύλης”, καθώς ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον Πρόεδρο για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές όσο και στα εθνικά θέματα, όπου κυριαρχούν οι συνεχιζόμενες προσκλήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.
Διαδοχικά ραντεβού Παπούλια με Σαμαρά και Τσίπρα
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει ότι τάσσεται υπέρ της εθνικής συνεννόησης, επισημαίνοντας ωστόσο πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κατ' επανάληψη δηλώσει ότι το μόνο που θα μπορούσε να συζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρωθυπουργό είναι η ανάγκη άμεσης προκήρυξης εκλογών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα συζητήσει επίσης “εφ' όλης της ύλης” με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα εθνικά θέματα.   http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64086718

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου