Έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα για τις σχέσεις Βενιζέλου - Παπανδρέου.
Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει για την κάθοδο του πρώην πρωθυπουργού στις εκλογές και μάλιστα σε άλλη εκλογική Περιφέρεια!

Ειδικότερα και με δεδομένο πως το ΠΑΣΟΚ θα εμφανιστεί συρρικνωμένο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η έδρα της Αχαϊας δεν θα βγάλει βουλευτή, δηλαδή εκεί που "βγαίνει" ο Γιώργος Παπανδρέου.
Και επειδή για πολλούς και διάφορους λόγους ο πρώην πρωθυπουργός θέλει να είναι στην επόμενη Βουλή, ζήτησε και συμφώνησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να είναι υποψήφιος στο Υπόλοιπο Αττικής.
Όμως, αυτή η απόφαση έχει ήδη προκαλέσει τριγμούς, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει γνωστή. Και δεν είναι τυχαίο πως η Εύη Χριστοφιλοπούλου, που είναι από το Υπόλοιπο Αττικής, το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαπολύει επιθέσεις προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο...     http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/deal-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85---%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%82