Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Δείτε όλα όσα είπε ο Άκης Παυλόπουλος για την αποχώρηση του από το Ε!

Εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων η είδηση ότι ο Άκης
Δείτε όλα όσα είπε ο Άκης Παυλόπουλος για την αποχώρηση του από το Ε!
Παυλόπουλος έδωσε τέλος στη συνεργασία του με τα κανάλια Ε και Extra και ήδη βρίσκεται στη δημοσιογραφική οικογένεια του Blue Sky. Άλλωστε υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση από πλευράς καναλιού.

Τώρα ήρθε η σειρά του δημοσιογράφου να μιλήσει για τους λόγους που οδήγησαν τις δύο πλευρές στο «διαζύγιο». Ο ίδιος σε μία λιτή ανάρτησή του στο usay αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πολλοί συνάδελφοι είχαν την καλοσύνη να με καλέσουν στο τηλέφωνο για να μάθουν τους λόγους της αποχώρησής μου από το Ε και το Extra. Είτε από επαγγελματικό ενδιαφέρον είτε γιατί απλά είμαστε φίλοι και νοιάστηκαν. Κάποιοι άλλοι, πάλι, άρχισαν να φτιάχνουν σενάρια χωρίς να ρωτήσουν...
Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι αποφάσισα να ανακοινώσω στην διοίκηση του σταθμού την πρόθεσή μου να μην συνεχίσω τη συνεργασία μας στο Ε και το Extra γιατί ένοιωσα ότι ο κύκλος αυτός είχε κλείσει. Και όταν το αισθάνεσαι αυτό, είναι καλό να προχωράς μπροστά.
Οι σχέσεις μου με τη διοίκηση και τους συναδέλφους στο Ε και το Extra παραμένουν και θα παραμείνουν άριστες. Άλλωστε, ζήσαμε πολλά μαζί.
Ραντεβού στις 15 Σεπτεμβρίου στις 21.50 το βράδυ στο BLUE SKY στο δυναμικό του οποίου έχω τη χαρά και την τιμή να ανήκω από χθες».         http://www.apospasma.gr/apospasmablog/Media/%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%BF%CF%83%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%80%CE%B5-%CE%BF-%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου