Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Κατερίνα Λάσπα: Η ζωή με το μωρό, τα περιττά κιλά και το botox.

Τι κι αν έχει γίνει μανούλα, η Κατερίνα Λάσπα που είναι από τα πρόσωπα που την αγαπάει πολύ η «τηλεόραση», έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα που θα το ζήλευαν και οι αθλητές.
Η κόρη της παρουσιάστριας είναι πλέον 3 χρονών. Όμως ένα ρητό λέει «κάθε αρχή και δύσκολη». Γι’ αυτή και το μωρό ήταν δύσκολα τον πρώτο καιρό; «Όχι στο βαθμό που είναι για άλλες γυναίκες, οι οποίες έχουν δύο και τρία παιδία και δουλειά, αλλά βαρέθηκα! Ο πρώτος χρόνος, όπως σε όλα τα
μωρά, χαρακτηρίζεται από μια διαρκή επανάληψη: κάνεις τα ίδια πράγματα 50 φορές την ημέρα. Σαφώς και είχα βοήθεια και γενικά ήταν εύκολο παιδί, εκτός από το φαγητό και τον ύπνο. Τα θεωρεί περιττά και τα δύο. Είναι φοβερά ανεξάρτητη, με ανεπτυγμένη τη συναισθηματική της νοημοσύνη, δεν είναι γκρινιάρα και είμαι σίγουρη ότι δεν θα αγωνιώ για εκείνη στο μέλλον», δήλωσε στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ η γλυκιά μανούλα που πρόσθεσε ότι θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί.
Ως γνωστόν όμως η Κατερίνα Λάσπα αγαπάει την γυμναστική. Ποιες είναι οι ασκήσεις που ακολουθεί να κάνει για να παραμένει fitστα 40 της; «Δεν θέλω να γυμνάζομαι για το «φαίνεσθαι», για να βάλω ένα στενό φόρεμα. Δεν είμαι μοντέλο. Θέλω να αισθάνομαι καλά. Και είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει σώμα που δεν φτιάχνεται. Απαιτεί μέθοδο, σωστή διατροφή, προσήλωση. Η γυμναστική μου βασίζεται στα βάρη τρεις φορές τν εβδομάδα και στην αερόβια άσκηση άλλες δύο. Ακόμη, crossfit όπου δουλεύει πολύ η καρδιά, είτε TRX είτε beachvolley».
Για το αν χρειάστηκε ποτέ να χάσει κιλά είπε: «Το 2000, όταν είχα φτάσει τα 63 κιλά. Με τη βοήθεια όμως του Σπύρου Καρυδά και του Λεωνίδα Ρηγούτσου, κατάφερα σε οχτώ μήνες να χάσω τα δέκα με 13% λίπος. Ακολουθώντας αυστηρή διατροφή και προπόνηση έξι φορές την εβδομάδα».

Τέλος, η ίδια ανέφερε πως δεν στερείται τα γλυκά από την διατροφή της διότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά, αλλά τα έχει προσθέσει στην διατροφή της με σωστό προγραμματισμό. Όσο για το αν έχει κάνει ποτέ κάποια αισθητική επέμβαση, η Κατερίνα Λάσπα ανέφερε ότι έχει κάνει botox στο μέτωπο για τις ρυτίδες που τις «άφησε» το ύπτιο, όταν κοιτούσε τον τοίχο στην πισίνα για τον τερματισμό. Άλλου είδους επεμβάσεις με νυστέρι δεν πιστεύει ότι θα τολμούσε ποτέ να κάνει.http://www.peoplegreece.com/article/katerina-laspa-zoi-moro-ta-peritta-kila-ke-botox/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου