Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Νέο σκάνδαλο για την οικογένεια Κλίντον: Ποιος είναι ο πατέρας της Τσέλσι;

Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει για ακόμη μια φορά τα νερά στην οικογένεια Κλίντον, καθώς οι φήμες αυτή τη φορά θέλουν την Τσέλσι να μην είναι βιολογικό παιδί του πατέρα της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Νέο σκάνδαλο για την οικογένεια Κλίντον: Ποιος είναι ο πατέρας της Τσέλσι;
Μάλιστα, φήμη αναφέρει ότι η πατρότητα της Τσέλσι αποτελεί «το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Αρκάνσας».


Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά των ΗΠΑ, πολλοί άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι όταν πληροφορήθηκαν πως ο Μπιλ Κλίντον δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι, αλλά οι άνθρωποι του Little Rock στο Αρκανσάς, φαίνεται πως ξέρουν την αλήθεια εδώ και δεκαετίες.

Ο πρώην βοηθός του Μπιλ Κλίντον, Λάρι Νίκολς, πιστεύει πως ο Γουέμπστερ Χάμπελ, πρώην δήμαρχος του Little Rock, είναι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι.

Σύμφωνα με τον Λάρι Νίκολς, πριν από χρόνια ο Μπιλ Κλίντον είχε αναμειχθεί σε ένα σκάνδαλο, καθώς μία γυναίκα-κάτοικος του Little Rock, ισχυριζόταν πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Ο Μπιλ Κλίντον αρνήθηκε τις «κατηγορίες» και την πατρότητα, αποκαλύπτοντας πως είναι... στείρος!

«Συζητούσαμε για τις απαιτήσεις αυτής της γυναίκας, που ισχυριζόταν ότι ο Μπιλ την άφησε έγκυο, όμως εκείνος αρνήθηκε ότι μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί καθώς, όπως ο ίδιος είπε, είχε περάσει ιλαρά ως παιδί και αυτό τον κατέστησε στείρο», είπε ο πρώην βοηθός του, Λάρι Νίκολς, ενώ πρόσθεσε: «Τα ακριβή λόγια του Μπιλ Κλίντον ήταν: "Ρίχνω άσφαιρα". Έμεινα έκπληκτος από αυτό που μόλις είχα ακούσει και τότε τον ρώτησα: "Και η Τσέλσι;". Και μου απάντησε: "Ω, είναι παιδί του Γουέμπ [Χάμπελ]"».

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Enquirer ο πρώην γαμπρός του Γουέμπ Χάμπελ, Φίνις Σέλνατ, επιβεβαίωσε πως η φήμη κυκλοφορούσε στην περιοχή για πολλές δεκαετίες και πολλοί ήταν εκείνοι που το υποπτεύονταν.
Ο Σέλνατ συμπλήρωσε ότι όσο η Τσέλσι μεγάλωνε έμοιαζε ολοένα περισσότερο στον Γουέμπ Χάμπελ.


«Η Τσέλσι έμοιαζε στον Γουέμπ. Εξάλλου, η Χίλαρι κι ο Μπιλ δεν τα πήγαιναν καλά εκείνη την εποχή. Ποτέ δεν τους είδα μαζί για 12 χρόνια», πρόσθεσε ο Σέλνατ.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δηλώσεις του Νίκολς προκαλούν σεισμό στην οικογένεια Κλίντον.

Παλαιότερα, ο πρώην βοηθός του Μπιλ Κλίντον, είχε δηλώσει ότι για χάρη της οικογένειας είχε βάψει τα χέρια του με αίμα.

Σε συνέντευξή του είχε ισχυριστεί ότι όσο ο Κλίντον ήταν κυβερνήτης του Αρκάνσας τον είχε στείλει να σκοτώσει λέγοντάς του ότι θα το έκανε για το καλό της χώρας.
«Η πραγματικότητα είναι ότι το έκανα για τα χρήματα και δεν έδινα σημασία για τις γυναίκες που χτυπούσα και τους άνδρες που δολοφονούσα», είχε πει.

«Οι Κλίντον είναι κακοί άνθρωποι και έκανα κακά πράγματα για λογαριασμό τους. Τόσα χρόνια έχω ζήσει με αυτές τις αναμνήσεις και τώρα πια δε με νοιάζει αν το μάθουν όλοι», είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μάλιστα, είχε υποστηρίξει ότι το ζεύγος Κλίντον έβγαιναν εκτός ελέγχου όταν αντιμετώπιζαν θέματα που αφορούσαν σε χρήματα και εξουσία, καταγγέλλοντας ότι εμπλέκονταν και σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, κακοποίησης γυναικών και νεαρών κοριτσιών.
«Και οι δύο Κλίντον είναι ένοχοι για ανείπωτα εγκλήματα», είχε προσθέσει και είχε συμπληρώσει ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι ομοφυλόφιλη.

Όπως είχε διευκρινίσει ο Νίκολς: «Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι έκανε σεξ με άνδρες για να αποκτήσει παιδί, αλλά δεν ήταν με τον Μπιλ Κλίντον το παιδί που έκανε. Η Τσέλσι είναι η κόρη του Γούεμπ Χάμπελ».              http://www.protothema.gr/world/article/399077/neo-skandalo-gia-tin-oikogeneia-klidon-poios-einai-o-pateras-tis-tselsi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου