ΣΧΟΛΙΟ : ¨Ολοι οι πρώην μνημονιακοί χωράνε στο ίδιο τσουβάλι,εξ άλλου παρέδωσε στον πρώην κόμμα του δύο πρωτοκλασάτα στελέχη του ΛΑ.ΟΣ. και είδαμε τα καλά τους αποτελέσματα στο χώρο της Υγείας.!Τώρα δεν απομένει τίποτα άλλο από την συσπείρωση για τις επερχόμενες εκλογές,αλλά οι δανειστές έχουν ήδη αποφασίσει ποιά θα είναι η επόμενη κυβέρνηση ανεξάρτητα από την βούληση του Ελληνικού λαού.Με ή χωρίς εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται.Το θέμα είναι ποιά κόμματα θα συμμετέχουν στην ...συγκυβέρνηση.Στα Παραπολιτικά fm 90,1 και την εκπομπή του Σταύρου Παπαντωνίου βρέθηκε η πρώην ευρωβουλευτής και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Τζαβέλα. 
Σχετικά με την πορεία της και τη θέση που πήρε στις ευρωεκλογές η Νίκη Τζαβέλα ανέφερε: "Κατέβηκα υποψήφια στις ευρωεκλογές χωρίς «σύστημα» και ευχαριστώ θερμά όλους όσους με στήριξαν και ας μην τα κατάφερα να εκλεγώ".

Για τα επόμενα σχέδιά της η κα Τζαβέλα είπε: "Δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες και ούτε θα βάλω υποψηφιότητα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Οι φήμες που με θέλουν υποψήφια δεν ισχύουν. Μάλιστα σκέφτομαι ότι δεν θα συνεχίσω στην πολιτικά αλλά θα επιστρέψω στην εργασία μου στον ιδιωτικό τομέα".
Στη συνέχεια σχετικά με την κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τις ζυμώσεις για την επανένωση της κεντροδεξιάς, ανέφερε: "Ένα συνέδριο δεν θα λύσει τα προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα υπάρχουν στελέχη που πιστεύουν ότι είναι περισσότερο Νεοδημοκράτες από άλλους... Και εγώ και ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο κος Πολύδωρας αλλά και πολλοί άλλοι είμαστε κομμάτια της ΝΔ απλά κάποιοι «προβληματίστηκαν» περισσότερο από κάποιους άλλους".
Η πρώην ευρωβουλευτής μάλιστα έριξε και την βόμβα περί επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ:
"Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει θέση στην Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, πολλοί, προσπαθούμε να τον πείσουμε να επιστρέψει γιατί η παράταξη τον έχει ανάγκη".      http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%B7%CF%81%CE%B8%CE%B5-%CE%B7-%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B4